Кркљанац на Сајму: Распродаја мокрих патика створила огромне гужве!

Poruka
18.681
Кркљанац на Сајму: Распродаја мокрих патика створила огромне гужве! (ФОТО)

"Због ваше безбедности нећете бити пуштени унутра! Померите се пола метра!", чуло се испред Хале 9 на Сајму, где на стотине људи чека да купи патике.
Распродаја патика

1283484-unnamed.jpg

- Наравно да се гурају кад су патике од десет хиљада снижене на две, и то само зато што су мало биле мокре - рекао је један од посетилаца Сајма који чека у реду.

http://www.24sata.rs/vesti/beograd/...tika-stvorila-ogromne-guzve-foto/136485.phtml

Poslednja izmena:
Normalno kad je cena pala sa deset hiljada na dve hiljade,to je osam hiljada jeftinije.

Sto ne volim lazne moraliste koji prave dramu bez razloga zbog ljudi koji su otisli da kupe patike sa snizenja.

Pa to je isto kao ovi lazni moralisti koji kritikuju trgovce sto povecavaju cene u kriznim situacijama.

Da li bi oreginal Nike tike kostale 10000?Ne verujem.

U ko zna kakvom su stanju,to i jeste kvaka al* valjda vide kad ih uzmu kakve su i nece da kupuje smece.

Ni ja ne verujem da bi toliko kostale (tacnije znam da ne bi), ali meni je uvek sumnjivo kada toliko zviznu cenu dole. Slazem se da niko nije lud da kupi ako je raspadnuto, mada ima ljudi koji kupuju bilo sta samo da je jeftino. Koga gladan otac napravi, taj se hleba ne najede.

Samo moralisti koji kritikuju lažne moraliste nisu lažni moralisti.

Samo moralno politicki podobni moralisti koji kritikuju sve ostale lazne, prave i inopartijske moraliste nisu kvazi politicki moralisti u datom kontekstu... Dokle god je njihova partija na vlasti! :ortaci2:

_nobody_

Neverovatno koliko ljudi ne razmisljaju, nisu one dzabe toliko snizene, ko zna u kakvom su zaista stanju i iz kog magacina su dopremljene. Ko zna u kakvim fekalijama i mulju su bile.

Svako bi Nike za 2000 ali kvaka garant postoji.
Нису биле ни у каквим фекалијама, већина и није била мокра, већ постоји осигурање које ће бити наплаћено, због нанете ''штете''. Капиталисти ће добити новац од осигурања, а већ су добили од ове сиротиње и екстра профит од 20%.

Ne kapiram zasto je uzas? Pa firma je verovatno osigirana, a svuge se ostecena roba prodaje. Pre ce biti uzas to sto su kod nas marze za takve stvari ogromne nego to sto su se ljudi sjatili da kupe patike koje su 5x jefitnije. Da sam znao verovano bi i ja otisao. I onako mi trebaju nekoliko pari patika, za trcanje/bicikli, teretanu, pa za grad 2 para.... Ne vidim nista lose ako mogu da ustedim 400-500e

Neverovatno koliko ljudi ne razmisljaju, nisu one dzabe toliko snizene, ko zna u kakvom su zaista stanju i iz kog magacina su dopremljene. Ko zna u kakvim fekalijama i mulju su bile.

Svako bi Nike za 2000 ali kvaka garant postoji.

Pa naravno da stoji a u kakvom sraaanju su bile apsolutno nije bitno ako ih lepo ocistis i operes. Domestos razblazen u vodi i stavis ih da stoje 24 casa, isperes, osusis ih pa ponovo. Posle ih operes u Ves masini na 30% i kao nove...

Da li bi oreginal Nike tike kostale 10000?Ne verujem.

U ko zna kakvom su stanju,to i jeste kvaka al* valjda vide kad ih uzmu kakve su i nece da kupuje smece.

Zašto ne bi mogle...zavisi od modela,kolekcije(nova-stara). U Nemačkoj ti je oko 140€ air max ovde su oko 130 ako se dobro sećam,verovatno i tamo ima modela za 100€.

Back