kristiansand
Veoma poznat
- Poruka
- 10.393
Dakle, KRKIC u SRPSKOM NACIONALNOM TIMU, DA ili NE?.
Temu sam postavio zbog ANKETE, koju ne mogu da postavim na temi reprezentacije.
Interesuju me rezultati ankete.
Moj licni stav je, DA.
POD USLOVOM da ga Muslin stvarno zeli u timu.
Smatram da je Krkic jedan od ponajboljih igraca PREMIERE LIGE prosle sezone.
Trio, ARNAUTOVIC, KRKIC, SACIRI je prosle godine igrao NEVEROVATNO DOBRO i LEPO.
Gledao sam stalno preglede PREMIERE lige, njih trojica su svake nedelje bili u prilogu, NAJLEPSA AKCIJA i NAJLEPSI GO.
E sada, postoji jedan drugi PROBLEM.
Meni se Krkic kao pojava, kao licnost ne dopada bas previse.
Mislim da se on ne bi bas lepo slagao sa vecinom nasih reprezentatiaca, posebno sa autoritetima poput Baneta, Matica i Kolarova koji su ipak najpoznatiji igraci i najvece zvezde tima.
Krkic je covek, momak koji voli da on uvek bude taj koji izvodi udarce, kornere.
Voli da bude dominatan i u centru paznje, tako nekako.
Ne znam, njegova fizionomija lica i ponasanje na terenu mi se ne dopadaju.
Ali da je IGRAC, JESTE.
NO, NE MORA OVO STO SAM REKAO DA SE ISPOSTAVI KAO TACNO, MOZDA I JA GRESIM U PROCENI.
Dakle, moj konacan stav je.
AKO GA MUSLIN HOCE, KRKIC NEKA DODJE U SRBIJU DA IGRA ZA NAS I SVOJU OTADZBINU, jel?, otac mu je Srbin.
Bojane, DOBRODAOSAO U OTADZBINU
Temu sam postavio zbog ANKETE, koju ne mogu da postavim na temi reprezentacije.
Interesuju me rezultati ankete.
Moj licni stav je, DA.
POD USLOVOM da ga Muslin stvarno zeli u timu.
Smatram da je Krkic jedan od ponajboljih igraca PREMIERE LIGE prosle sezone.
Trio, ARNAUTOVIC, KRKIC, SACIRI je prosle godine igrao NEVEROVATNO DOBRO i LEPO.
Gledao sam stalno preglede PREMIERE lige, njih trojica su svake nedelje bili u prilogu, NAJLEPSA AKCIJA i NAJLEPSI GO.
E sada, postoji jedan drugi PROBLEM.
Meni se Krkic kao pojava, kao licnost ne dopada bas previse.
Mislim da se on ne bi bas lepo slagao sa vecinom nasih reprezentatiaca, posebno sa autoritetima poput Baneta, Matica i Kolarova koji su ipak najpoznatiji igraci i najvece zvezde tima.
Krkic je covek, momak koji voli da on uvek bude taj koji izvodi udarce, kornere.
Voli da bude dominatan i u centru paznje, tako nekako.
Ne znam, njegova fizionomija lica i ponasanje na terenu mi se ne dopadaju.
Ali da je IGRAC, JESTE.
NO, NE MORA OVO STO SAM REKAO DA SE ISPOSTAVI KAO TACNO, MOZDA I JA GRESIM U PROCENI.
Dakle, moj konacan stav je.
AKO GA MUSLIN HOCE, KRKIC NEKA DODJE U SRBIJU DA IGRA ZA NAS I SVOJU OTADZBINU, jel?, otac mu je Srbin.
Bojane, DOBRODAOSAO U OTADZBINU