KRKICA U REPREZENTACIJU ILI NE, ANKETA?

KRKIC U SRPSKOM NACIONALNOM TIMU, DA ili NE?

• DA

• NE

• SVE MI JE JEDNO

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.

kristiansand

Veoma poznat
Poruka
10.393
Dakle, KRKIC u SRPSKOM NACIONALNOM TIMU, DA ili NE?.

Temu sam postavio zbog ANKETE, koju ne mogu da postavim na temi reprezentacije.
Interesuju me rezultati ankete.

Moj licni stav je, DA.
POD USLOVOM da ga Muslin stvarno zeli u timu.

Smatram da je Krkic jedan od ponajboljih igraca PREMIERE LIGE prosle sezone.
Trio, ARNAUTOVIC, KRKIC, SACIRI je prosle godine igrao NEVEROVATNO DOBRO i LEPO.
Gledao sam stalno preglede PREMIERE lige, njih trojica su svake nedelje bili u prilogu, NAJLEPSA AKCIJA i NAJLEPSI GO.

E sada, postoji jedan drugi PROBLEM.
Meni se Krkic kao pojava, kao licnost ne dopada bas previse.
Mislim da se on ne bi bas lepo slagao sa vecinom nasih reprezentatiaca, posebno sa autoritetima poput Baneta, Matica i Kolarova koji su ipak najpoznatiji igraci i najvece zvezde tima.
Krkic je covek, momak koji voli da on uvek bude taj koji izvodi udarce, kornere.
Voli da bude dominatan i u centru paznje, tako nekako.
Ne znam, njegova fizionomija lica i ponasanje na terenu mi se ne dopadaju.
Ali da je IGRAC, JESTE.
NO, NE MORA OVO STO SAM REKAO DA SE ISPOSTAVI KAO TACNO, MOZDA I JA GRESIM U PROCENI.

Dakle, moj konacan stav je.
AKO GA MUSLIN HOCE, KRKIC NEKA DODJE U SRBIJU DA IGRA ZA NAS I SVOJU OTADZBINU, jel?, otac mu je Srbin.
Bojane, DOBRODAOSAO U OTADZBINU:hvala:

U FIFA pravilniku stoji da ako igrac samo jednom odigra takmicarsku utakmicu za neku drzavu, ne moze da menja drzavu.
Krkic je odigrao jednu utakmicu u kvalifikacijama za SP 2010. Tako da od ovoga verovatno nema nista.
A secam se kad smo ga zvali, rekao je: Hvala vam Srbi, ali ja sam Spanac. Meni dovoljno.
Treba nam takav jedan igrac, ali meni je potpuno sve jedno, kad se sve uzme u obzir..

Poslednja izmena:
U FIFA pravilniku stoji da ako igrac samo jednom odigra takmicarsku utakmicu za neku drzavu, ne moze da menja drzavu.
Krkic je odigrao jednu utakmicu u kvalifikacijama za SP 2010. Tako da od ovoga verovatno nema nista.
A secam se kad smo ga zvali, rekao je: Hvala vam Srbi, ali ja sam Spanac. Meni dovoljno.
Treba nam takav jedan igrac, ali meni je potpuno sve jedno, kad se sve uzme u obzir..

Ako se nevaram ta pravila su se malčice promenila bas zadnjih godina...potrebna su 2 nastupa ne 1 kao nekad baš zbog ovakvih slučajeva nemoj me držati za reč znam da su i naši mediji o tome pisali pre nekih 2 3 godine...

Nisam znao za to da je izjavio da je Spanac .

Vec sam napisao na temi o reprezentaciji da bi bio dobar da igra u formaciji 4-3-3 sa Kosticem i Tadicem po bokovima i on u sredini .

Pa ako ti je majka SPANJOLKA, rodjen si i zivis u Spaniji, onda i ti moras biti SPANAC.
Sta je ako nije Spanac.
Ako je odbio Srbiju, nije to uradio uz uvrede ili ponizavanje.
Samo se odlucio za Spaniju, misleci pri tome na neuporedivo visi renome Spanije u odnosu na Srbiju, an redovno ucesce na svetskim smotrama fudbala ali pre svega jer nikada nije ni bio u Srbiji.
I ti bi se na njegovom emstu i sitvaciji ponadao da bi mogao DEL BOSKE da te zove.

- - - - - - - - - -

Ako se nevaram ta pravila su se malčice promenila bas zadnjih godina...potrebna su 2 nastupa ne 1 kao nekad baš zbog ovakvih slučajeva nemoj me držati za reč znam da su i naši mediji o tome pisali pre nekih 2 3 godine...

U pravu si, juce sam citao o tome.Krkic ima pravo da igra ali treba valjda prvo da nesto izsastance pa onda ili tako nesto.

Meni je svejedno. Ako misle da može doprineti kvalitetom i ima uslova neka ga zovu. Ništa spektakularno se neće desiti,nije to tip igrača koji čini razliku na terenu. I neki drugi su briljirali u premier ligi ili seriji A pa u reprezentaciji dve krštene tekme nisu sastavili u karijeri.

Pa ako ti je majka SPANJOLKA, rodjen si i zivis u Spaniji, onda i ti moras biti SPANAC.
Sta je ako nije Spanac.
Ako je odbio Srbiju, nije to uradio uz uvrede ili ponizavanje.
Samo se odlucio za Spaniju, misleci pri tome na neuporedivo visi renome Spanije u odnosu na Srbiju, an redovno ucesce na svetskim smotrama fudbala ali pre svega jer nikada nije ni bio u Srbiji.
I ti bi se na njegovom emstu i sitvaciji ponadao da bi mogao DEL BOSKE da te zove.

- - - - - - - - - -

U pravu si, juce sam citao o tome.Krkic ima pravo da igra ali treba valjda prvo da nesto izsastance pa onda ili tako nesto.

Ne histerisi . Nisam nista lose napisao za Krkica , sta si se istripovo ?

Meni je manje vise sve jedno, mislim ako zaista ima zelju da igra za Srbiju i ukoliko je to moguce onda je dobrodosao, ali opet sa druge strane ja i ne mislim da je on igrac bas tog kalibra i toliko bolji od ostalih da bi sad po svaku cenu morao da igra.

Mislim imamo mi dosta mladih talentovanih napadaca koje ljudi olako otpisiju a koji jos nisu ni stigli da pokazu sta znaju u reprezrentaciji ao sto su recimo : Nikola Stojiljkovic , Andrija Pavlovic, Filip Djordjevic, Petar Skuletic, pa i Aleksandar Mitrovic , mislim decko ima tek 21,22 godine, treba pokazati malo strpljenja sa njim, Uros Djurdjevic recimo zaista obecava za sada.......itd , generalno mi i nemamo lose napadace , samo ih treba usmeriti i uklopiti u pravu formaciju.

dobro se varas. on vise nema pravo da igra za srbiju, ako je odigrao samo 1 min na FIFA ili UEFA ZVANICNOJ utakmici. zvao ge jos terzic kad je bio predsednik fudbalskog saveza i on je odbio. za njega je terza rekao da od SRPSTVA ima samo prezime i nista vise. zvao je i marka arnautovica i on je odbio. mislim da se tema moze zatvoriti jer po sadasnjim pravilima on NE MOZE da bude pozvan na ZVANICNE utakmice

dobro se varas. on vise nema pravo da igra za srbiju, ako je odigrao samo 1 min na FIFA ili UEFA ZVANICNOJ utakmici. zvao ge jos terzic kad je bio predsednik fudbalskog saveza i on je odbio. za njega je terza rekao da od SRPSTVA ima samo prezime i nista vise. zvao je i marka arnautovica i on je odbio. mislim da se tema moze zatvoriti jer po sadasnjim pravilima on NE MOZE da bude pozvan na ZVANICNE utakmice

slažem se, slobodno zaključajte temu

mitar.jpg

Back