cure, a kad neko širi priču okolo da se seksao s vama, a nije, je l ga odmah oštro demantujete ili to zavisi od toga ko je klevetnik?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
cure, a kad neko širi priču okolo da se seksao s vama, a nije, je l ga odmah oštro demantujete ili to zavisi od toga ko je klevetnik?
...pa 5 minuta je normala.....proširim i ja pricu (5minuta i te spikice)
al nije još nitko , ne dižem rejting bice ..![]()
...hvaja ankice, podrshka mu je uvek dobrodoshla...pa ono .. moja sucut ..![]()
...hvaja ankice, podrshka mu je uvek dobrodoshla...![]()
...opet nerazgovetno pishesh...![]()
...samo ako mi jasno dash do znanja da ti smeta, inache mene zabavlja...Odustat ceš ti od citiranja mene uskoro , a ?![]()
Redovno mi se desava da neko to provali, a i druge stvari. Pa, vidite sta se sve o meni ovde pise. Ljudi su ljubomorni, zvadini, glupi. Pas laje, vetar nosi.
Jok..vec prosirim pricu da mu je mali ..malecki
da ne zna oral i da je supak u sexu...
misli kada se vec pro.krnjava..neka bude komplet..
muskarac koji radi takve stvari je..nemocna ribica..
a kako to da kad tebe nema nema ni rileta a kad tebe ima ima i rileta?![]()
dakle, bolje da cuti posle seksa s tobom?
mukica, ne moze ni da se pohvali