gost 43599
Veoma poznat
- Poruka
- 10.211
Neodoljiva,
neizreciva,
...
Samo da se ne pojavi neka neye8iva...![]()
Dok se ne pojavi podje8iva sve je dobro...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Neodoljiva,
neizreciva,
...
Dok se ne pojavi podje8iva sve je dobro...![]()
Ja nenadje8ivuJa cekam lakoye8ivu...
(moz' tema da se otvori, bre...)
Ja nenadje8ivu![]()
Cuti,one to ne znajuIz mog licnog iskustva - moram da ti kazem da nema takve...![]()
Ja cekam lakoye8ivu...
(moz' tema da se otvori, bre...)
Cuti,one to ne znaju![]()
Neodoljiva,
neizreciva,
...
Da li vam je nekada u nekoj zaebatoj situaciji, kao sto je neki seminar, slavlje ili pak nesto ozbiljnije, doslo da se tako lepo ispraznite nekim dobrim seksom, da ste naprosto jedva cekali da zbrisete do drage/dragog ili ste odmah uzeli stvar u svoje ruke i zalutali malo na par min. do prvog tajnovitog mesta???
Kako i kada je to bilo ??
Ja da budem iskrena, jeste i jesam i opet cu![]()
vuce, sto ti mene spominjes aaa????....
tema: zadnji put kad sam bila na seminaru propustila sax sa tipom sa kojim sam sad vec 3.5 god.....a bila sam slobodna i svidjao mi se ali ne znam ja to, samo sex na ex....a i bilo me blam od kolega a pozvao je na pice pred svima...........ali zato, posle seminara, uzela sam STVAR u svoje ruke
sa uzivanjem......
Evo necu vise...
Preskakali smo te noći ( bio je avgust, 14. 1987, noć bez punog Meseca, nego dan posle ) minska polja i beše ona ispred mene, pa sve skakuće, a ja joj u dupe gledo'.
Digo mi se k'urac i naguzim Minu, izmedju dve mine.
Svršili smo bez eksplozije.
missim mozes, ali samo u pozitivnom kontekstu bre.....
![]()
Za mene jeste u pozitivnom - svaka je ye8iva - ovako ili onako...![]()
vuce, dacu ti po pich.ci.....u, pa nemas je
ali nacicemo nesto
![]()
Da li vam je nekada u nekoj zaebatoj situaciji, kao sto je neki seminar, slavlje ili pak nesto ozbiljnije, doslo da se tako lepo ispraznite nekim dobrim seksom, da ste naprosto jedva cekali da zbrisete do drage/dragog ili ste odmah uzeli stvar u svoje ruke i zalutali malo na par min. do prvog tajnovitog mesta???
Kako i kada je to bilo ??
Ja da budem iskrena, jeste i jesam i opet cu![]()