Krizna situacija

Neodoljiva,
neizreciva,
...

Samo da se ne pojavi neka neye8iva... :mrgreen:

:) vuce, sto ti mene spominjes aaa????....

tema: zadnji put kad sam bila na seminaru propustila sax sa tipom sa kojim sam sad vec 3.5 god.....a bila sam slobodna i svidjao mi se ali ne znam ja to, samo sex na ex....a i bilo me blam od kolega a pozvao je na pice pred svima......:confused:.....ali zato, posle seminara, uzela sam STVAR u svoje ruke :zcepanje: sa uzivanjem......

Da li vam je nekada u nekoj zaebatoj situaciji, kao sto je neki seminar, slavlje ili pak nesto ozbiljnije, doslo da se tako lepo ispraznite nekim dobrim seksom, da ste naprosto jedva cekali da zbrisete do drage/dragog ili ste odmah uzeli stvar u svoje ruke i zalutali malo na par min. do prvog tajnovitog mesta :zper: ???
Kako i kada je to bilo ??

Ja da budem iskrena, jeste i jesam i opet cu :rumenko:

Ma nema ko nije .. :super:

:) vuce, sto ti mene spominjes aaa????....

tema: zadnji put kad sam bila na seminaru propustila sax sa tipom sa kojim sam sad vec 3.5 god.....a bila sam slobodna i svidjao mi se ali ne znam ja to, samo sex na ex....a i bilo me blam od kolega a pozvao je na pice pred svima......:confused:.....ali zato, posle seminara, uzela sam STVAR u svoje ruke :zcepanje: sa uzivanjem......

Evo necu vise...

Da li vam je nekada u nekoj zaebatoj situaciji, kao sto je neki seminar, slavlje ili pak nesto ozbiljnije, doslo da se tako lepo ispraznite nekim dobrim seksom, da ste naprosto jedva cekali da zbrisete do drage/dragog ili ste odmah uzeli stvar u svoje ruke i zalutali malo na par min. do prvog tajnovitog mesta :zper: ???
Kako i kada je to bilo ??

Ja da budem iskrena, jeste i jesam i opet cu :rumenko:

Za neupucene seminari su inace uvek na Tari, Kopaoniku, H Novom i sl... malo svez vazduh produva dizne, zene / muzevi su daleko, osoblje razume situaciju (a hoce i da pomogne). M-da... Ja sam shvatio da tome i sluze... Draga idem na SEMINAR. Vazi...

Back