Krizaaaa

Jao sine, hemija <3 Menj'o bi' se s tobom

Hih,pristajeeeem :) uzimas li i nastavnicu? :D
P.S.veeeeeeeeeeeeeeeeom je nezgodna
P.P.S.na casu mora biti tisina kao u mrtvacnici,i kada odgovaras ,moras da odgovoris na pitanje njenim recima,ni slicno,nego kao sto je ona rekla ili kao u udzbeniku....i da,na kontrolnom nema sanse da prepises,skrenes pogled samo malcice,videce te....valjda s eta vestina razvije kada radis 30 godina u skoli o.O cudna je ona zena jako.... :/// zivot nam zagorcava svima svake srede i ponedeljka

Hih,pristajeeeem :) uzimas li i nastavnicu? :D
P.S.veeeeeeeeeeeeeeeeom je nezgodna
P.P.S.na casu mora biti tisina kao u mrtvacnici,i kada odgovaras ,moras da odgovoris na pitanje njenim recima,ni slicno,nego kao sto je ona rekla ili kao u udzbeniku....i da,na kontrolnom nema sanse da prepises,skrenes pogled samo malcice,videce te....valjda s eta vestina razvije kada radis 30 godina u skoli o.O cudna je ona zena jako.... :/// zivot nam zagorcava svima svake srede i ponedeljka

Vec je obozavam

kada zaludno gubim vreme i onda skapiram da me ceka lom baveza, a ja nzm d cu pre
ili kada se otkinem od hemije pa mi const treba nesto da se spustim, treba mi san, odmor, relaksacija, a nmg tako jer me ceka praksa, skola, sranjja neka
zesce lose, zesce losi tripvi, zakmo moze frasne

Devojke, mnogo ste duvale, topik je o tome bez čega ne merete izdržati, a ne da nabrajate sve situacije kad nastupi kriza.
I meni kriza nastupi kad sam gola bosa i mokra mi kosa - u Sibiru.

Kriziram pri losem score-u u CS:S-u i doti.
Kriziram ako gubim od treninga, budem los na treningu i pri nedostatku seskualnog zadovoljstva...
I kada sam znojav..
Kriziram i kad znam za 5 a dobijem recimo 3.
Pehar.:D
Ne podnosim to.

Poslednja izmena:
Devojke, mnogo ste duvale, topik je o tome bez čega ne merete izdržati, a ne da nabrajate sve situacije kad nastupi kriza.
I meni kriza nastupi kad sam gola bosa i mokra mi kosa - u Sibiru.

pametnica mala :heart:

oke, nisam dobro formulisala svoju 'krizu'
ne mogu bez odmora kada mi je preko potreban, posebno u situacijama kao u onom gore postu, znaaaci, kriziram kada nemam vremena da se odmorim posteno..pa mogu da polupam sve po kuci sto nije od neke preterane emocionalne ili materijalne vrednosti
eto

kada mi svi okrenu ledja, sto se u zadnje vreme cesto desi... i/ili kada se u tom trenutku nikom ne svidjam, i nemam s kim da se vidim na kraju dana... padam u depresiju...

kada mi svi okrenu ledja, sto se u zadnje vreme cesto desi... i/ili kada se u tom trenutku nikom ne svidjam, i nemam s kim da se vidim na kraju dana... padam u depresiju...

ti onda imaš ozbiljnih problema sa samom sobom,kad tvoja lična zadovoljstva zavise od prisustva drugih

ja sam to odavno prevazišla
mada,možda i nisam,nem pojma,ja uvek imam ljude oko sebe,pa i ne primetim.
Ali sama sa sobom odlično funkcionišem

Back