- Poruka
- 8.923
uled nedostatka čega ili viška čega krizirate? ono da pizdite pičkarate i razbijte po kući?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
uled nedostatka čega ili viška čega krizirate? ono da pizdite pičkarate i razbijte po kući?
![]()
Kad sam povredjen pa ne mogu trenirati i kad je velika vrucjina napolju a klima ne radi![]()
![]()
Kada nemam nesto slatko pored sebe kada sam za kompom i visim na net-u ili gledam film
i kada odem do frizidera u 2h nocu da jedem kao sav normalan svet a ima samo kuvano![]()
Kada nemam nesto slatko pored sebe kada sam za kompom i visim na net-u ili gledam film
i kada odem do frizidera u 2h nocu da jedem kao sav normalan svet a ima samo kuvano![]()
[/B]
ufff i ja mrzi kada umirem od gladi,i dodjem kod friza,kad ono nista sto bi se moglo jesti![]()
a pa je kad ne živiš u mojoj familiji![]()
]Zato ja imam zahile u sobi uvek od milke[/B],cipsa i obavezno coca cole od 2 L
sad mi se jede punjeni pileci batak i treba po ovoj zimi da idem peske nekih 700 m jer nemam benzina u skuteru![]()
Nemam pojma, ništa naročito, sve mi jedno, i da ima svega i da nema ničega,
slatkiša možda, ponekad, od skoro cigara, mada mogu glat i bez njih.
Ništa.
to ti mislis..xD
Ja sam otkako pušim potencirala marlboro tj. prvo pa muško, i nijedne druge ne mogu baš da izguram, a nekad mi dzeparac ne potkrepljuje sve rashode, i onda radije dam za jeće i piće nego za cigare i ne fali mi ništa.
Pa da, bre! Eto, forumi, bez njih ne mogu.
Ej logiko. Mnogo sam pušila danas, mislim da sam dobila nikotinski šok, pa ne povezujem baš najbolje, desole.![]()