Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
heheh..ma kakav crni Darwin...tamo zive Aboridzani, prosecna temperatura u toku 365 dana je 34C, kisa pada jednom godisnje na 2 minuta, sve sto postoji otrovno i opasno (krokodili,zmije,pauci,komarci....) zivi tamo....veoma siromasno naselje sto zivotom,sto ljudima sto vrstom ljudi,jednom recju,Drawin je da se ode turisticki ( i to da imas dobrog turistickog vodica koji zna gde da te vodi) i vidi. Za nas i nase pojmove zivota to nije mesto za zivot.Ja kada bih morala da zivim tamo,pre bih se vratila nazad nego da ostanem tamo!!
Pa evo tu sam,koliko mogu ja cu vam pomoci i drago mi je ako uspem u tome!!
heheh..ma kakav crni Darwin...tamo zive Aboridzani, prosecna temperatura u toku 365 dana je 34C, kisa pada jednom godisnje na 2 minuta, sve sto postoji otrovno i opasno (krokodili,zmije,pauci,komarci....) zivi tamo....veoma siromasno naselje sto zivotom,sto ljudima sto vrstom ljudi,jednom recju,Drawin je da se ode turisticki ( i to da imas dobrog turistickog vodica koji zna gde da te vodi) i vidi. Za nas i nase pojmove zivota to nije mesto za zivot.Ja kada bih morala da zivim tamo,pre bih se vratila nazad nego da ostanem tamo!![/QUOTE Aboridzani??? ne znam sta ima lose o tim ljudima da se kaze???? Darwin je jedan od lepsih gradova u australiji koji je bogat rudnicima ne previse pretrpan a sto si navela da jednom pada godisnje kisa nije tacno tamo bas padaju kise cesto jer su velike sparine TROPICAL i znaju da imaju cesto oluje a sto se tice zivotinja otrovnih njih svuda ima pa i u Sydney- u
Ja sam nov ovde, svashta me zanima mozda i ja jednoga dana krenem u beli sve a vidim da je ovde razpolozena druzima pa da je priupitam.
Koja je prosecna plata australije, recimo da se ja i supruga [sa malim detetom] odlucimo da krenemo put AU [sredimo papire] obje imamo sredju skolu, ne bezimo od nekih normalnih posova. Sta mogu da ocekujem od tih predispozicija tamo, npr. da li je moguce da se zivi normalno-konforno, da se plate svi racuni, da se uzme neki kredit za auto kasnije i za kucu ali dobro to kasnije.
Za pocetak da li je sa tim moguc neki prosecan zivot srednjeg staleza tamo i sta on sve podrazumeva.
Pozdrav i hvala.