Криза у Америци

Komunistkinja

Buduća legenda
Poruka
48.824
Потреси политички у Америци а код нас ни један наслов у новинама са реланим погледом на Америчку кризу .

Шта се дешава у Америци и,чији је Трумп човек и како Украјина утиче на спољну политику Америке .

Ситуација је следећа, Укрјаина је велики играч на светском пољу , не у наоружању , не у богатству , него у обавештајном и контраобавештајном рату .

Украјина на ивици беде има нешто што тренутно нема ни једна друга земља а то је изузетне организоване шпијуне и своје људе од Израела до Америке и саме Русије који раде све , понављам све, да би повели, ратовали и добили рат против Русије...

Жито је зрело , берба је почела ..оно што су непријатељи радили у Украјини последњих 30 година , њихово учествовање у прављењу нације Укрјаиница полако долази на наплату ..Укрјаина је главни фактор на светској сцени и директно утиче на Америчке изборе и афере у Америчкој полтици .

Украјина тренутно стоји иза свих афера у Америчкој политици и тек ће да стоји иза афера у Израелу ..

Невероватно али истинито ,

728xauto.png

Код једене фракције Украјинаца који су тренуто на власти је мржња покретач свега ..мржња према свему што је руско је толико заслепела овај народ да ће на крају та мржња да их уништи ..тако би бар требало да буде ...Укрјаиници су организовани и фанатични, спремни су жртвовати све да остваре свој циљ

Овако нешто није виђено још од Мосада из златних дана ..веома опасно , веома

Многи се овде спрдају са овом темом а ја пишем већ неколико пута о томе колико је јака обаветајна и контраобавештајна служба Украјине ...

СБУ

ради се о младим , фанатичним људима које покрече мржња

Neka je posten svet postedjen svega, daj pustite nas svega toga, afera, izmisljotina, senzacije, dosta je! Ajde nesto da uradimo za ono sto je cinjenicno stanje, pustite vise pripovedanja, dosta nam je, i vasih i nasih! Muka nam je, a hranimo vas, bez nas biste bili niko i nista!

Neka je posten svet postedjen svega, daj pustite nas svega toga, afera, izmisljotina, senzacije, dosta je! Ajde nesto da uradimo za ono sto je cinjenicno stanje, pustite vise pripovedanja, dosta nam je, i vasih i nasih! Muka nam je, a hranimo vas, bez nas biste bili niko i nista!

иза кризе која ће доћи и у Србију стоји Украјина

Mi vise ne mozemo da stojimo iza Vas, koji narod bi to hteo?
Dolazis i pricas nam kako smo propali jer nesto nismo ispunili.. Aleksandre Vucicu, mi ispunjavamo sve sto mozemo i sve sto zamisljamo da treba, recite jednom iskreno sta to tacno treba da ispunimo i ispunicemo jer smo Srbi, hajde jednom da sa nama, mladjima izadjes na crtu i kazes nam sta je to sto ne ispunjavamo?
Hajde, nas dragi predsednice, reci nam, zasto smo mi svi individualno nadrljali svaki put kad se sastajes i odlucujes o tome koliko je nasa zemlja suverena, stabilna i nezavisna...

Iz naslova smo saznali koliko je sve to smesno-kriza u Americi! Opet skretanje paznje, opet duvanje praskova u oci, amnezija, cuda... Meni je Trump krajnje simpatican i da se ON LICNO pita, ovo oko nase male Srbije bi bilo reseno u 5min, ALbanci bi leteli kao musice okolo.. Ipak, nije samo do nas... i nije samo do njega. Najmanje je do ovog naseg karaAlaksandra Vucica.

Iz naslova smo saznali koliko je sve to smesno-kriza u Americi! Opet skretanje paznje, opet duvanje praskova u oci, amnezija, cuda... Meni je Trump krajnje simpatican i da se ON LICNO pita, ovo oko nase male Srbije bi bilo reseno u 5min, ALbanci bi leteli kao musice okolo.. Ipak, nije samo do nas... i nije samo do njega. Najmanje je do ovog naseg karaAlaksandra Vucica.
:cepanje:
Albanci su najveći problem srpskog društva.

Back