u odredjenom zivotnom dobu DA, osecao sam se tako. to su bile neke godine sa jako cudnim desavanjima u porodici, familiji, sa devojkama...
prvi put sa 16 drugi put sa 24 god su bile takve da ih se jasno secam. bilo ih je jos ali sam ih zaboravio

Ali zadao sam sebi ciljeve sa realnim planovima za ostvarivanje istih i trudio se da svakim danom budem blizi tim svojim ciljevima.
na kraju i uspeo sa nekih 33god. u medjuvremenu zacrtao jos neke ciljeve i tako se borim protiv "cudnih misli"
ne dozvoljavam ni sebi a tek drugima da me demoralisu u onome sto smatram da treba sa svojim zivotom da uradim.
nikada nisam npr na poslovnom planu gazio preko drugih zarad "ubiranja poena" kod sefova i zato imam jako puno kvalitetnih kontakata sa raznim ljudima.
Sam sebi kada se tako osecas zadaj neki cilj. najprostiji npr da smrsa 6kg za dva meseca. I radi na njemu trudi se i samo na njega se skoncentrisi.
lako izvodljivo ... samo Ti sam sebi mozes najbolje pomoci.
i probaj nekada "samoanalizu" ispitaj sta sve radis zato sto okolina smatra za ispravno a sta Ti zelis od sebe i svog zivota.
Glavu gore ko nije patio nece prepoznati ni pravu srecu u zivotu.
Uzdravlje