Krivicna prijava za muza zbog svadje sa svekrvom

cave man

Buduća legenda
Banovan
Poruka
29.314
Protiv N. S. (29) iz okoline Grdelice podneta je krivična prijava zbog sumnje da je pretio svojoj supruzi G. S. (28). Međutim, kako saznajemo, N. S. je izvukao deblji kraj, pokušavajući da reši spor između svoje majke D. S. (48) i žene, jer se ispostavilo da je snaja, navodno, podvodila sverkvu!
Naime, snaja i svekrva su se posvađale zbog ljubavnika, pa je N. S. morao da se vrati kući iz inostranstva, gde radi s ocem, kako bi rešio porodični spor!
On je tom prilikom uputio niz teških reči i pretnji supruzi, zbog čega je njena rodbina odlučila da ga prijavi policiji.
Advokat N. S. objašnjava da njegov klijent nije kritikovao samo suprugu već i majku i da je stradao ni kriv ni dužan:
- Iste reči uputio je i jednoj i drugoj, ali prijavljen je zbog navodnog nasilja nad suprugom. Majka je rekla da se ona nije osećala ugroženom, a lično mislim da ni snaji nije pretila nikakva opasnost, niti je pretrpela štetu.
http://www.kurir.rs/crna-hronika/snaja-podvodila-svekrvu-posvadale-se-zbog-ljubavnika-radnika-sa-koridora-10-clanak-2584517
dok su otac i sin na terenu sveki i snajka lumpuju:lol:
zaebo ga cale trebo ih pusti da se podzapaju...

Чуј муж па се још пита у својој кући и неког критикује.
Море и кривична и 30 дана притвора да не изиграва ту Србина и домаћина, јел идемо у ЕУ или не?

Докопао се света, слободе и својих прихода. Није требао ни да се враћа. Пошаљи јој захтев за развод факсом!
Курветина какву је оженио може да се нађе на сваком ћошку.

Neka se "zahvali" svojim sapatnicima koji svaki dan pune crnu hroniku jer misle da nije njihova krivica sto su bili dovoljno glupi da ozene zene koje su ozenili i misle da ce sve resiti tako sto ce tu istu zenu ubiti ili unakaziti od batina. Tako da, sto se mene tice, i treba. Ja bih zbog takvih jos vise poostrio zakon. Ma kako pisne ja bih ga strpao u zatvor. Sta je mladozenja hteo si da zenis kurrvu pa da ides da rintas po svapskim klonjama da joj doneses kintu - e pa sad ispastaj, ko te yebe.

Zena mu vezana za roditelje.....vidis da i oni kuvaju, a pitanje ko se ku.rva....
Vidis da jedna drugoj traze, a muskici rade....
To me podseti na jednu porodicu iz Leskovca, bas ista situacija, dve cerke i majka , majka vrti kao luda, mladja vrti sve sto mrda, a starija trazi paznju kao kontru sestri i majci...
Sve u svemu , tu su muskarci skartirani posle nedelju dana ili svedeni na bon za topli obrok...
Dok u slucaju ovih, i muski deo nije ostajao duzan, ali bar diskretan....to sto malo umoce na strani ne zna ceo Leskovac...

- - - - - - - - - -

Pravda za ljubavnika....

Neka se "zahvali" svojim sapatnicima koji svaki dan pune crnu hroniku jer misle da nije njihova krivica sto su bili dovoljno glupi da ozene zene koje su ozenili i misle da ce sve resiti tako sto ce tu istu zenu ubiti ili unakaziti od batina. Tako da, sto se mene tice, i treba. Ja bih zbog takvih jos vise poostrio zakon. Ma kako pisne ja bih ga strpao u zatvor. Sta je mladozenja hteo si da zenis kurrvu pa da ides da rintas po svapskim klonjama da joj doneses kintu - e pa sad ispastaj, ko te yebe.

Изузетан папуча материјал овај наш Кристофер.

Back