Krivica

Odgovoran si za duševnu bol koju si naneo partnerki, te se iskupljuješ, izvinjavaš i tako to. Ako te ona ostavi, odgovorna je za kraj veze. Tj. zajedno delite odgovornost. Što mora on da oseća krivicu? Svako svojim putem i to je to.
Dodala bih, možda se partnerka oseća dobro jer ju je malo rasteretio. :mrgreen:

Zato sto su mogli svako svojim putem pre prevare.
Zena odgovorna u ovom slucaju za kraj?
sta reci .....

Pa ja sam mislila da je mnogo korisnije da se čovek oseti odgovornim. Umesto što se gađamo krivicama.
O tome govori film bure baruta.
Lose mislis

Zato sto su mogli svako svojim putem pre prevare.
Zena odgovorna u ovom slucaju za kraj?
sta reci .....

Lose mislis
Iksjuz mi? Naravno, svako ko ostavlja preuzima odgovornost, budi srećna što ti nisam uvalila i krivicu :mrgreen:

Mogla je da pređe preko prevare, ... nije! On nju nije hteo da ostavi (to je pretpostavka), ona jeste, znači mač je bio u njenim rukama.

Iksjuz mi? Naravno, svako ko ostavlja preuzima odgovornost, budi srećna što ti nisam uvalila i krivicu :mrgreen:

Mogla je da pređe preko prevare, ... nije! On nju nije hteo da ostavi (to je pretpostavka), ona jeste, znači mač je bio u njenim rukama.
Mogao je da je ostavi a ne da vara
Mogla je da ga ne ostavi a da ona njega pocne varati
Mogao je .... mogla je .... pa je on mogao ..... pa ona ........
tako se moze do beskonacnosti ali poenta je u tome da je kriv

Skriv sto si ziv pa ne moze bit nije me se pitalo tom prilikom no brzi sam bio od ostalih spermica i sto sad ako je to krivica onda da kapiram da bi moguce neki od tih tisuca iz tog mlaza bili uspesnijim u ovaj zivot al sto se nisu iscimali kad je tad trebalo poslje ti kazu krivnja te opseda ma daj sve je to nesvesno radjeno a svijest je sirok pojam jer se talozi gomila toga u nesvjesnom

Back