Krivica za neverstvo

Kriv je onaj koji je sebi dozvolio gresku da se sazna.
A vi sto bi se prvo razilazili ili razvodili pa tek onda probali sa drugim partnerom- ne kakite previse:lol:
Svako voli da proba bar jednom u zivotu, a kako verujem da ovo ne citaju deca, nema potrebe da se lazemo izmedju sebe:D

Pa prilikom raskida jedan partner uvek uveliko ima bekap ( zbog koga i okoncava postojecu vezu). Ne mora da bude nista konkretno fizicki, ali se zaljubi. Po meni je to ravno neverstvu, koliko god izgledalo "fer i korektno".

pa brate mili, ako hoćeš da prcaš stalno dobre ribe, tj. da ih stalno menjaš onda nemoj da ulaziš u vezu/brak, šta god.. ja ne razumem stvarno kako vi muški razmišljate.. ispada kao da vas je neko puškom naterao da se oženite, pa sad jadni morate od silne muke da jebbete nešto sa strane..

Ja nisam čitao temu, već samo zadnji post :mrgreen:

Nisam lud da se ženim ofc :lol:

- - - - - - - - - -

I ako si već u vezi sa nekim drugim?

zavisi od veze ...ako je bez veze onda nema ni veze :lol:

Ako cura prevari mene ko moze biti kriv nego ona...u mom slucaju je isto tako...samo ja sam siguran u sebe da to nikada ne bih uradio i dozvolio da se meni desi....ne volim ljude koji varaju...imam veoma nisko misljenje o njima jer za njih ne postoji ni moral ni etika ni dostojanstvo vec cist zivotinjski nagon....

Back