M Mire^^ Početnik Poruka 37 08.01.2014. u 22:52 - Kriva koljena ! #1 Imam 17 Godina i imam kriva kolena :\ Da li postoji nacin da ih ispravim ? Da li postoje neke vezbe da bi ih ispravio bilo sta? Hvala vam unapred?
Imam 17 Godina i imam kriva kolena :\ Da li postoji nacin da ih ispravim ? Da li postoje neke vezbe da bi ih ispravio bilo sta? Hvala vam unapred?
Vitez Koja Ističe se Poruka 2.108 08.01.2014. u 23:03 - Kriva koljena ! #2 Za odgovor na to pitanje lepo odes kod ortopeda i on ce ti, kad pogleda o cemu je rec, sve lepo objasniti sta moze a sta ne moze da se uradi.
Za odgovor na to pitanje lepo odes kod ortopeda i on ce ti, kad pogleda o cemu je rec, sve lepo objasniti sta moze a sta ne moze da se uradi.
Radoznalo mače Primećen član Banovan Poruka 781 08.01.2014. u 23:07 - Kriva koljena ! #3 ja kad sam imala 17 godina sve mi bilo krivo i svasta mi nesto falilo a sad mi fali samo to da imam opet 17
ja kad sam imala 17 godina sve mi bilo krivo i svasta mi nesto falilo a sad mi fali samo to da imam opet 17
Eliotte Primećen član Banovan Poruka 520 09.01.2014. u 00:45 - Kriva koljena ! #4 To je swatko .... I ja sam imala kad sam bila mladja, kasnije se ispravilo,samo od sebe^^ Reci mi, jel si premrsava ??
To je swatko .... I ja sam imala kad sam bila mladja, kasnije se ispravilo,samo od sebe^^ Reci mi, jel si premrsava ??
M Mire^^ Početnik Poruka 37 09.01.2014. u 11:07 - Kriva koljena ! #5 Eliotte: To je swatko .... I ja sam imala kad sam bila mladja, kasnije se ispravilo,samo od sebe^^ Reci mi, jel si premrsava ?? Kliknite za proširenje... Nisam premrsava musko sam haha Nisam premrsav, ali sam mrsav malo jbg :\
Eliotte: To je swatko .... I ja sam imala kad sam bila mladja, kasnije se ispravilo,samo od sebe^^ Reci mi, jel si premrsava ?? Kliknite za proširenje... Nisam premrsava musko sam haha Nisam premrsav, ali sam mrsav malo jbg :\
Vlada_Trener Početnik Poruka 34 15.01.2014. u 13:03 - Kriva koljena ! #6 Kolena su ti kriva na koju stranu, ka pozadi, X noge ili O noge Velika je razlika...