e vidi jarane, boldovanim si nesvesno pogodio u crno.Da tebi tvoj drug sumnjivi kaze nesto na osnovu njegovog bogatog zivotnog iskustva,koje mnogi nece steci da zive tri zivota.Kljuc svega je porodica i odnosi u samoj porodici.Roditelj mora sa detetom izgraditi vezu baziranu na poverenju i da roditelj bude dobar posmatrac, da primeti promene u ponasanju kod dece.
Kada mlad covek ,dete u problematicnom uzrastu, shvati da je drugaciji od vrsnjaka, on nece imati kome da se poveri da vidi u cemu lezi "problem".Najsigurnija veza je po obicaju majka a redje otac.To je sredina u kojoj ce moci da razgovara o "problemu", ali samo pod uslovima da postoji jaka veza na relaciji roditelj dete.To je kamen temeljac u formiranju licnost,jer ako te roditelj odbaci zbog homoseksualnosti, kako ocekivati da te prihvati polu zadrta sredina ? Da neprodubljujemo pricu,kljuc mnogo cega lezi na porodici.Ukoliko tebi porodica ,tvoji najblizi, izgrade svet da ti nisi "lud" ili *****,tebi ce pucati zivan sta misli palma sumnjivi nosfi,...
Nema tog zakona koji ce uzeti u zastitu "manjine" koliko to moze njegova porodica ako na vreme pocne sa radom.Dakle,nemoj kriviti jednog palmu za govor "mrznje" dok te se tvoji najblizi istovremeno stide.To tuzakanje, samo izaziva opravdano negativnu rekaciju na ovo placipickarenje.Da mi slucajno moj sin (na daj boze

)jednoga dana sa dvadeset i kusur godina saopsti da je on,..(jeziva rec)

propao bi u zemlju od stida pre svega zato sto mi to nije rekao ranije.Da to isto cujem od drugih a ne od njega, osecao bi se kao najgori roditelj na svetu.Kontas?Nakon toga tebe nece doticati "homoseksualnost je poremecaj"
vi kvazi liberali morate ponovo u prvi osnovne skole zivota ,pre nego pocnete starijima da namecete misljenje i standarde