Kritike za Systema-u.

• Začetnik teme Začetnik teme Araon
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Kreatin ne daje nikakve supermoci,to je samo suplement ishrani koji nije stetan.
Anabolici su nesto sasvim drugo,najcesce se koristi TRT i hormon rasta.

Nisam ja ni rekao da daje supermoci (iako ga mnogi reklamiraju kao takvog pa ga zato milosmalic i proziva suplement uz androgeni anabolicki steroid + ostali neandrogeni lekovi (ako cemo vec tacno da pisemo kada zlimo da iznesemo svoje misljenje), ali definitivno da daje snagu i to je neminovno, iza toga se krije nauka, a ne mistika i Chi sra nja, on donosi ATP u misicne celije koji stvara energiju, vezuje H2O tj vodi sa svim mirko i makro nutrijentima i vozi ih pravo u misic da obnove misicna vlakna. Definitivno vredi uzimati ga, ali naravno da ne daje ono sto mnogi zamisljaju...Sto se tice boraca, oni su vise za neki NO reaktor kao "pre-workout" suplement nego za kreatin, mada najbolje je uzimati SVE i to nije nista lose, niti je to neki cheating, niti je to argument zasto je neko dobar borac itd itd......

Isto bi bilo kao kada bi neko nekom uzeo za zlo rekavsi aha pa ti si realni borac jer jedes pasulj (a unutra ima 25gr proteina na 100gr) a ja jedem samo punjene paprike i krompir-paprikas pa sam zato nejaki misticar.

Kick box ti je da onesposobis protivnika brzim i jakim udarcem.
Nemas tu mnogo filozofije.
Solidan kick boxer ako hoce da te patosira nece ti pomoci nijedan blok.

Da li ima filozofije ne znam, ali tvrditi da negde nema filozofije je vec neka filozofija.

Ovo drugo uopste nije tacno. Ako treniras koliko i on i ako si solidan, ne da nece da te patosira tako lako nego i blokovi rade a moze i on lako po labrnji da dobije, sto sam i radio a i vidjao.

Ali ako je kritika za Sistemu da treba solidan kikbokser da bi nesto dokazao, to je kompliment i hvala ti. Tacno, treba solidan, prosecan bi nagrabusio.

Poslednja izmena:
Kick box ti je da onesposobis protivnika brzim i jakim udarcem.
Nemas tu mnogo filozofije.
Solidan kick boxer ako hoce da te patosira nece ti pomoci nijedan blok.

Da li ima filozofije ne znam, ali tvrditi da negde nema filozofije je vec neka filozofija.

Ovo drugo uopste nije tacno. Ako treniras koliko i on i ako si solidan, ne na nece da te patosira tako lako nego i blokovi rade a moze I on kako po labrnji da dobije, sto sam i radio a i vidjao.

Poslednja izmena:
Podsetnik za zainteresovane koji su se javljali a nisu kompletirali prijavu. Svi zainteresovani su dobro dosli.

Ukratko o instruktoru:

Profesionalni trener Sisteme je vec 15 godina. Bogatu borilačku karijeru započeo je rvanjem grčko-rimskim stilom u Lemberškoj Lokomotivi 1983. godine. Od tada do 1997-me kada je počeo da radi Sistemu bavio se boksom, trenirao džudo, upoznao druge kineske i japanske stilove. Šest godina je trenirao i predavao Sambo. Od 1997. do danas drži školu Ruskog Sistema u Augsburgu, trenira sa Mihailom Rjabkom i Vladimirom Vasiljevim, organizuje čuveni "Evropski Sistema Top Seminar" sa Rjabkom i drugim instruktorima.

Sve informacije na: "Korak dalje u Sistemi"

Back