- Poruka
- 29.459
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
zavisi od koga kritika dolazi
ukoliko je konstruktivna i ima smisla, voljna sam da saslusam i razmislim...zasto da ne
jedino sto moze da me iziritira kada se pod okriljem nevaspitanja ili primitivizma izrazava "iskrenost"
onda reagujem burno
da znas da imas pravoali 99 posto kritike je upravo to nevaspitanje, primitivizam, bezobrazluk, frustracija, neuroticnost i citava plejada kojekakvih bolescina u glavi onoga ko bi da kritikuje. plus racunaj one opsesivne koji nikad nicim nisu zadovoljni, pa boodale na poslu koje bi da s eistaknu preko tvojih ledja i kritikujuci tebe tjah spustajuci te i sve tako nesto. onda ja sve to lepo oteram u tri lepe pichkе materine.
Isto mislimo . Kritika je prihvatljiva ako smo bliski,poznajemo se i uvažavamo pa ti dam pravo da mi kažeš šta misliš . Sve ostalo po meni je dizanje sebe kao boljeg,nekultura zamaskirana kao istinom .sto bih aj trpela kritiku od nekoga u koga nemam poverenja? i ko mi je sustinski stranac.
Па о томе се и ради... Нећеш зауставити некога на улици и критиковати, осим ако ниси синчић Луi tu se vracamo na ono iz biblije - kriticari vide trun u oku drugoga, a ne vide balvan u sopstvenom.
ja ne volim kritiku, sto bih ja trpela da neko istresa svoje frustracioje na meni. jedino ko moze da me kritikuje su srecica, marlon i moja drugarka udata za egipcanina. i vise niko pod milim bogom. 99 posto kritike je lecenje sopstvene frustracije i sitresanje sopstvenog besa.
или ја
па гунђаш некоме што је бацио смеће на под уместо у корпу, вози бајс стазом за трчање и слично што је оправдано
И ко сам ја да јој кажем како су претерано бели? Само јој могу покварити радост, без обзира што је задовољна тако неки коментар који ни није тражен може јој убацити црв сумње да ли је погрешила.Па о томе се и ради... Нећеш зауставити некога на улици и критиковати, осим ако ниси синчић Луили ја
па гунђаш некоме што је бацио смеће на под уместо у корпу, вози бајс стазом за трчање и слично што је оправдано
Онај ко себе излаже јавности, излаже и критици, једнако као и похвалама. И ту не видим разлог за устезање.
Али када ти неко не баш близак држи лекцију о животу а ти ни њега нити икога другог не угрожаваш... Чак сам и са врло блиском другарицом разредила контакт јер су ми се живци истањили. Пре сам могла више да прогутам, занемарим... Сада сам склонија нервирању. А она је постала гуру за све осим за своје проблеме. Њих нити признаје нити тражи решење. И заправо нервира то, двоструки стандарди, оно када је моје сасвим нешто друго и оправдано у односу на све остале, а не њена критика која и јесте добронамерна. Само што туђу не види тако и дигне нос.
То сам и ја закључила.ona tako bezi od svojih problema, tako sto kritikuje druge.
ja upravo o tome pisem.
Ok, banovali su me permanentno sa r/unpopularopinion a da nisam bio bezobrazan ili propagirao neshto ilegalno.
Drugachije mishljenje mi je ok, ne smeta mi, ukoliko nije bash bash idiotsko tipa vakcine izazivaju xy. Kritika, ne znam retko me neko kritikovao na internetu, najvishe oko upotrebe sh i ch, osim toga mislim da nisam imao neku kritiku za 20 godina interneta.
tj nije isključenosve sto napisemo ovde ili kazem u rl podlozno je kritici, iole normalan covek treba da ume da se nosi sa tim, kako je svaka nasa rec podlozna kritici-tako je i pohvali, koja ne treba da nas vazdigne i da umislimo da smo bogovi necega..Kako se nosite s kritikama i sa mišljenjem drugačijim od vašeg? Vidim da se dosta ljudi povuklo s Foruma zbog kritike drugih forumaša i razmimoilaženja u mišljenjima . Bar 6 ljudi koje ja smatram zanimljivim "sagovornicima" ne dolazi od skora čini mi se zbog toga .
Da li se povlačite ili istrajavate u svom stavu tvrdoglavo ili uvažavate argumente druge strane?
Po meni kritika nije loša,ako je od osobe koju cijenim razmislim o njoj,pokušam da popravim šta je moguće. Ukoliko dolazi od osobe koja mi nije važna ne vrijedja me,jednostavno joj ne pridajem značaja.