Kritika

zavisi od koga kritika dolazi
ukoliko je konstruktivna i ima smisla, voljna sam da saslusam i razmislim...zasto da ne
jedino sto moze da me iziritira kada se pod okriljem nevaspitanja ili primitivizma izrazava "iskrenost"
onda reagujem burno

ali 99 posto kritike je upravo to nevaspitanje, primitivizam, bezobrazluk, frustracija, neuroticnost i citava plejada kojekakvih bolescina u glavi onoga ko bi da kritikuje. plus racunaj one opsesivne koji nikad nicim nisu zadovoljni, pa boodale na poslu koje bi da s eistaknu preko tvojih ledja i kritikujuci tebe tjah spustajuci te i sve tako nesto. onda ja sve to lepo oteram u tri lepe pichkе materine.

ali 99 posto kritike je upravo to nevaspitanje, primitivizam, bezobrazluk, frustracija, neuroticnost i citava plejada kojekakvih bolescina u glavi onoga ko bi da kritikuje. plus racunaj one opsesivne koji nikad nicim nisu zadovoljni, pa boodale na poslu koje bi da s eistaknu preko tvojih ledja i kritikujuci tebe tjah spustajuci te i sve tako nesto. onda ja sve to lepo oteram u tri lepe pichkе materine.
da znas da imas pravo
meni sve nesto zao, u prevodu -kreten

i tu se vracamo na ono iz biblije - kriticari vide trun u oku drugoga, a ne vide balvan u sopstvenom.

ja ne volim kritiku, sto bih ja trpela da neko istresa svoje frustracioje na meni. jedino ko moze da me kritikuje su srecica, marlon i moja drugarka udata za egipcanina. i vise niko pod milim bogom. 99 posto kritike je lecenje sopstvene frustracije i sitresanje sopstvenog besa.
Па о томе се и ради... Нећеш зауставити некога на улици и критиковати, осим ако ниси синчић Лу:heart: или ја:mrgreen: па гунђаш некоме што је бацио смеће на под уместо у корпу, вози бајс стазом за трчање и слично што је оправдано:manikir:
Онај ко себе излаже јавности, излаже и критици, једнако као и похвалама. И ту не видим разлог за устезање.
Али када ти неко не баш близак држи лекцију о животу а ти ни њега нити икога другог не угрожаваш... Чак сам и са врло блиском другарицом разредила контакт јер су ми се живци истањили. Пре сам могла више да прогутам, занемарим... Сада сам склонија нервирању. А она је постала гуру за све осим за своје проблеме. Њих нити признаје нити тражи решење. И заправо нервира то, двоструки стандарди, оно када је моје сасвим нешто друго и оправдано у односу на све остале, а не њена критика која и јесте добронамерна. Само што туђу не види тако и дигне нос.

И оно када неко нешто уради а други се одмах нађе паметан како би он. Ко те пита како би ти? Друго је ако пита.
Другарица је урадила зубе. Шљаштеће беле. Али она је задовољна. Само се смеје, слика, ужива у новом осмеху.:heart: И ко сам ја да јој кажем како су претерано бели? Само јој могу покварити радост, без обзира што је задовољна тако неки коментар који ни није тражен може јој убацити црв сумње да ли је погрешила.
Како бих ја? :roll:Када дође и ако дође до тога, урадићу како бих ја. Излудим од тих који увек себе убацују у тренутну ситуацију без да их ико ишта пита.

Па о томе се и ради... Нећеш зауставити некога на улици и критиковати, осим ако ниси синчић Лу:heart: или ја:mrgreen: па гунђаш некоме што је бацио смеће на под уместо у корпу, вози бајс стазом за трчање и слично што је оправдано:manikir:
Онај ко себе излаже јавности, излаже и критици, једнако као и похвалама. И ту не видим разлог за устезање.
Али када ти неко не баш близак држи лекцију о животу а ти ни њега нити икога другог не угрожаваш... Чак сам и са врло блиском другарицом разредила контакт јер су ми се живци истањили. Пре сам могла више да прогутам, занемарим... Сада сам склонија нервирању. А она је постала гуру за све осим за своје проблеме. Њих нити признаје нити тражи решење. И заправо нервира то, двоструки стандарди, оно када је моје сасвим нешто друго и оправдано у односу на све остале, а не њена критика која и јесте добронамерна. Само што туђу не види тако и дигне нос.

ona tako bezi od svojih problema, tako sto kritikuje druge.

ja upravo o tome pisem.

ona tako bezi od svojih problema, tako sto kritikuje druge.

ja upravo o tome pisem.
То сам и ја закључила.
И тако ми је некада тешко, осећам се као да сам је оставила као лист на ветру уместо да је пригрлим и стегнем да се исплаче. Иако је испало да се она повукла, то су оне безазленије ситуације а ја не чачкам. Волим је али волим и своје живце који су све тањи. А она је преосетљива, све доживљава театрално.

Ok, banovali su me permanentno sa r/unpopularopinion a da nisam bio bezobrazan ili propagirao neshto ilegalno.

Drugachije mishljenje mi je ok, ne smeta mi, ukoliko nije bash bash idiotsko tipa vakcine izazivaju xy. Kritika, ne znam retko me neko kritikovao na internetu, najvishe oko upotrebe sh i ch, osim toga mislim da nisam imao neku kritiku za 20 godina interneta.

Ok, banovali su me permanentno sa r/unpopularopinion a da nisam bio bezobrazan ili propagirao neshto ilegalno.

Drugachije mishljenje mi je ok, ne smeta mi, ukoliko nije bash bash idiotsko tipa vakcine izazivaju xy. Kritika, ne znam retko me neko kritikovao na internetu, najvishe oko upotrebe sh i ch, osim toga mislim da nisam imao neku kritiku za 20 godina interneta.

valjda mogu i da izazivaju z:D tj nije isključeno

Kako se nosite s kritikama i sa mišljenjem drugačijim od vašeg? Vidim da se dosta ljudi povuklo s Foruma zbog kritike drugih forumaša i razmimoilaženja u mišljenjima . Bar 6 ljudi koje ja smatram zanimljivim "sagovornicima" ne dolazi od skora čini mi se zbog toga .
Da li se povlačite ili istrajavate u svom stavu tvrdoglavo ili uvažavate argumente druge strane?
Po meni kritika nije loša,ako je od osobe koju cijenim razmislim o njoj,pokušam da popravim šta je moguće. Ukoliko dolazi od osobe koja mi nije važna ne vrijedja me,jednostavno joj ne pridajem značaja.
sve sto napisemo ovde ili kazem u rl podlozno je kritici, iole normalan covek treba da ume da se nosi sa tim, kako je svaka nasa rec podlozna kritici-tako je i pohvali, koja ne treba da nas vazdigne i da umislimo da smo bogovi necega..
ako imam stav o nekoj temi, aravno da cu ostati dosledna sopstvenom stavu i da me nece pokolebati nicija kritika..generalno niko od nas ne voli kritiku i niko nista konstruktivno iz toga ne izvuce, bar ne u momentima dijaloga, mozda neko nekada posle..i to je upitno. a i kada se shvati-uglavnom je prosla baba s kolacima

Back