kritika-društvo

Vitamin c

Početnik
Banovan
Poruka
33
kako gledate na društvo danas u celini,na ovaj užas oko nas...?skoro sam gledao neku emisiju na youtube i naleteo na neku osudu nekih naših mladih izvodjača raznoraznih muz.žanrova,e sad mene zanima da li je to što su oni pričali kako klinci sve češće i rano stupaju u seksualne odnose,ne zanima ih apsolutno ništa osim alkohola i zezanja...da li vi vidite to oko sebe ili ipak nije sve tako crno?

kako gledate na društvo danas u celini,na ovaj užas oko nas...?skoro sam gledao neku emisiju na youtube i naleteo na neku osudu nekih naših mladih izvodjača raznoraznih muz.žanrova,e sad mene zanima da li je to što su oni pričali kako klinci sve češće i rano stupaju u seksualne odnose,ne zanima ih apsolutno ništa osim alkohola i zezanja...da li vi vidite to oko sebe ili ipak nije sve tako crno?

ima svacega,al da je sve gore jeste........

Vidiš ono što hoćeš da vidiš... Više ljudi na svetu, samim tim veći uticaj i medija i svega. Ali, osobe koje imaju prave primere kod kuće, njih neće ni pink iskvariti... Samo što pravih primera ima jako malo.

Što sam ja rekao bezbroj puta "nije omladina loša, nije omladina napravila ratove devedesetih, nije ona uništila zemlju ekonomski, moralno, duhovno, nismo mi njima ostavili ovo u amanet, nego oni nama", pa, kako su sejali - tako će i žnjeti.

Kakav sam-takvo mi i društvo! Ova je Srbija moja slika i prilika!Ovaj grad sve više na mene liči!
Bez kraja i konca,samo se nadograđuje,a i ulice mu sve lošije...
Tek s proleća malo zablista kad sve procveta-kad i ja živnem!:think:

Jeste deilimicno crno,ima losih strana, ali ima i toliko dobrih, samo treba da ih nadjes, ovo za seksualne odnose ti je glupost.

Back