gost 129086
Buduća legenda
- Poruka
- 27.221
Nebitno da li ste vozač ili putnik u vozilu, da li ste doživeli opasne trenutke u saobraćaju, onako iznenada, bilo da je namerno ili slučajno pod nepažnjom.
Ja jesam.
Ja jesam.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mislim da mladost ludost.
Ima, ima. nailazim ti ja tako na jedan kruzni tok, vozim po ogranicenju 50, a taj kruzni tok je tako debilno napravljen da uopste ne moras da kocis da bi prosao, vec samo malo skrenes, skoro kao da ides pravo i vidim taksi u kruznom toku i da nema drugih vozila. Resim da ne kocim, jer ovaj ima sasvim dovoljno vremena da prodje, medjutim on vidi da mu se priblizavam i zaustavlja se! Kocim i naravno stanem i on produzava dalje. Inace, auto je sav iscukan. Izgleda da mu je to zanimanje, da hvata nepazljive vozace i posle uzima novac od njih ili osiguranja.
Pa u tinejdzerskim danima brze voznje je svaki kriticni trenutak bio zabavan.Nebitno da li ste vozač ili putnik u vozilu, da li ste doživeli opasne trenutke u saobraćaju, onako iznenada, bilo da je namerno ili slučajno pod nepažnjom.
Ja jesam.![]()