Kritična masa od 53% u Srbiji se ne bi vakcinisala od korone ni po koju cenu

Ja mislim da vakcinisanje protiv navedenih bolesti u proslom periodu je dalo neke rezultate i ta bolest se iskorenila

To je veoma upitno. Istoriju su uvek pisali pobednici, pa teško možemo znati šta je istina od toga što piše u istorijskim knjigama. Od istorije je mnogo važnija sadašnjost i budućnost i prepoznavanje zlih namera i zlih agendi konspirativnih faktora. Ako znamo da oni danas imaju neku agendu (na primer - želju da nas vakcinišu), onda treba sumnjati u sve što su oni i njihovi preci i prethodnici ikada rekli i napisali o vakcinama.

Poslednja izmena:
To za 53% posto možeš odmah da zaboraviš jer smo ti već objasnili kako to sve ide s anketama, a i kad se ljudima lepo objasni da vakcinacija znači opuštanej mera i prestanak obaveza nošenja maski sve će to biti u redu.

Hoćeš da kažeš da su sadašnje "mere" u Srbiji toliko "strašne" da bi ljudi trčali da se vakcinišu samo da im ukinu te mere? Što se mene tiče, mere su u stvari smešne, ja živim potpuno normalno pod tim merama, kao i većina ljudi.

To za 53% posto možeš odmah da zaboraviš jer smo ti već objasnili kako to sve ide s anketama, a i kad se ljudima lepo objasni da vakcinacija znači opuštanej mera i prestanak obaveza nošenja maski sve će to biti u redu. :)
Ustanak? Nemoj biti smešan, ovde se ustanci nisu dizali ni zbog mnogo većih stvari.
I znaš šta, možeš kao papagaj da ponavljaš kako bolest ne postoji, samo se molim te drži podalje od onih kojima je neko preminuo inače neće ti biti dobro. Mislim, samo savet. A naravno da će svako normalan pre verovati lekarima nego nekom anonimusu s foruma. :mrgreen:

Све је лажирано. Па нико не може да ме натера да болест која убија 7% људи од ЗАТВОРЕНИХ СЛУЧАЈЕВА по СЗО подацима да је кандидат за обавезну вакцинацију свих људи јер је тобож психопатска елита то ради ради нешег добра. ЗАТО БОЛЕСТ НЕ ПОСТОЈИ!

Не уклапа се одговор на болест у односу на званичне податке који су и сами упитни. Одговор на болест је такав да за 2000 година мислећи људи да је владала нека нова чума која је побила 40% људи те је зато читав свет био у карантину. Не верујем да наши научници и лекари не могу да процене заразност болести већ раде по диктату кризног штаба који опет ради по дикатату власти а власт ради по дикатату глобалиста. Да постоји синдикат лекара који заиста процењује САМОСТАЛНО ситуацију и да на основу самосталне анализе уводи мере све државе би урадиле оно што је урадила Шведска.

Шведска:
-никакве мере није донела, све ради најнормалније од самог почетка заразе
-шведски научници су доказали да су маске штетне и да раде у корист тобожње болести.

Poslednja izmena:
nema razloga da se bilo ko vakciniše protiv bilo koje navodne bolesti, jer su vakcine od početka svog nastanka bile kontroverzne i nema dokaza da su vakcine iskorenile bilo koju bolest - umesto toga, bolesti su iskorenjene zbog poboljšane higijene stanovništva. znači, vakcine nisu ni lek niti prevencija bilo koje bolesti, već su otrov koji se daje zdravim ljudima da bi se na njima tako vršili eksperimenti. niko od vladajuće svetske elite nije vakcinisan, to su namenili samo za stoku (potčinjene).
Ma naravno, samo higijena i resen problem....ali to kod vas strucnjaka.

Korona ce nestati kada je budemo svi ignorisali da ne postoji,tada ce joj marketing znatno opasti.
LJudima se ipak vise isplati da se lece kod privatnika ,jer od ovih drzavnih nema nikakve vajde ,pola njih je angozavano u tzv kovid bolnicama.
Kakav kvalitet lecenja moze pacijent da ocekuje kada ovi ne znaju gde im je dupe a gde glava ,zahvaljujuci korona promoterima.

Back