Критеријум

Војвода

Iskusan
Poruka
5.517
Ок, бићемо либерални. Да ли администратори овде служе као украс или о чему је реч? Мене би искрено бламчина била да ми неко отвара теме јаје јајету, бар би му указао да то више не ради. Поставља се питање само по себи, да ли су администратори исти и не креативни, или једноставно пуштају такве да спамују зарад тобоже некакве активности. Зар толико не постоји неке свести у главама да нема ама баш никаквог критеријума? Заговорник сам тога да се пре објављивања теме одради један брзи тест, питање је да ли би појединци повезали колико је два плус два. Дакле, критеријум. То је питање. Оће ли шта да се уради по том питању, или ће ово бити Ел Дорадо за неуке?

Zabole me...

Objavljuju, prave se pametni. Ne shvataju da je copy paste užasno iritantno.
Ali iritantniji su odgovori ako su copy paste.
Bila je jedna forumašica pre 2 godine koja je na svaku temu odgovarala ovako:
(Ime i prezime) je rekla: (pa onda copy paste šta je rekla.) Ja napustio forum. :lol:
Tako da je ovo sad super čega je bilo.
Шта да кажем, осим да имаш мозак и видиш каква секта влада овде.

Да ли администратори овде служе као украс или о чему је реч?
Administracija je super, i ovakvim kakvi su, treba ih čuvati što je duže moguće!
Nije da sam imala ikad problema sa njima, ali sad je baš ono... familijarna atmosfera, vaspitni karakter se oseća, forumaši su po mom ličnom doživljaju postali generalno tolerantniji i izbirljiviji na rečima.
Nisam osetila mesecima potrebu da ikoga prijavim za vređanje.
Ja ovaj režim ne bih menjala. To je to!

Па то кажем. Штета што нисмо ту.
Ti si srce od čoveka, zašto si nesrećan i zašto protestuješ?
Jolemisa je najmanje preteći lik na forumu pa ću to odbiti na šalu.
Hajde, pošto si matematički tip, doođi do neke statistike koliko tema je usitinu zaživelo, bilo da su postavljene po prvi put, ili po deseti?
Teme se svakako gase nakon nekog vremena, ali ako ima interesovanja, nema razloga da se tema diskredituje.

Administracija je super, i ovakvim kakvi su, treba ih čuvati što je duže moguće!
Nije da sam imala ikad problema sa njima, ali sad je baš ono... familijarna atmosfera, vaspitni karakter se oseća, forumaši su po mom ličnom doživljaju postali generalno tolerantniji i izbirljiviji na rečima.
Nisam osetila mesecima potrebu da ikoga prijavim za vređanje.
Ja ovaj režim ne bih menjala. To je to!
Носи их кући.

Pa... oni i jesu u mojoj kući na neki način.
Hmmm...
Prioroda komunkacije online je dovedena u pitanje! :malav:
Супер, дружите се тако брижни и срећни. То не мења чињеницу да се нико од тих админа није удостојио да ми одговори, зашто? Па вероватно зато што је прсли војвода у праву. Истина боли, па је мало ко воли.

Супер, дружите се тако брижни и срећни. То не мења чињеницу да се нико од тих админа није удостојио да ми одговори, зашто? Па вероватно зато што је прали војвода у праву. Истина боли, па је мало ко воли.
Tema i ne treba da bude vezana za rad administratora, da se razumemo, rade najbolje što mogu i kada su naši zahtevi razumni, postupaju po njima bez izuzetka.
Ako si otvorio temu sa ciljem da ti odgovori mnogo administratora, loše si postupio.
Mene kad je zanimala priroda problema, pitala sam najbližeg... čak ne ni administratora, nego npr. moderatora privatno i dobila jasno obrazložen odgovor, ali nisam pravila temu od toga.
Ne muti vodu iz koje nameravaš da piješ.

Tema i ne treba da bude vezana za rad administratora, da se razumemo, rade najbolje što mogu i kada su naši zahtevi razumni, postupaju po njima bez izuzetka.
Ako si otvorio temu sa ciljem da ti odgovori mnogo administratora, loše si postupio.
Mene kad je zanimala priroda problema, pitala sam najbližeg... čak ne ni administratora, nego npr. moderatora privatno i dobila jasno obrazložen odgovor, ali nisam pravila temu od toga.
Ne muti vodu iz koje nameravaš da piješ.
Баш супротно. Изволи прочитај још једном због чега сам отворио тему, а то су постављачи тема. У чијој су они ингеренцији ако не у администраторовој? Мој апел је био и даље је да се прсли копи пејст ликови уклоне. Или они који исту или сличну тему отварају по милионити пут.

Баш супротно. Изволи прочитај још једном због чега сам отворио тему, а то су постављачи тема. У чијој су они ингеренцији ако не у администраторовој? Мој апел је био и даље је да се прсли копи пејст ликови уклоне. Или они који исту или сличну тему отварају по милионити пут.
Nemoj da se nerviraš zbog Foruma.
Ti si, po svoj prilici, neki perfekcionista :rida: , ali Forum je živa tvorevina živih ljudi koji nisu savršeni.
Možeš li nam oprostiti to što nismo svi savršeni?

Nemoj da se nerviraš zbog Foruma.
Ti si, po svoj prilici, neki perfekcionista :rida: , ali Forum je živa tvorevina živih ljudi koji nisu savršeni.
Možeš li nam oprostiti to što nismo svi savršeni?
Далеко од тога. Трудим се само да истерам то да се не понављају теме јаје јајету. Ево, ценим сад да покренем тему "ко треба први да плати пиће на дејту" да би се опет јавили пацијенти који су исту или сличну тему искоментарисали небројано пута пре.

Back