Критеријум

Војвода

Iskusan
Poruka
5.517
Ок, бићемо либерални. Да ли администратори овде служе као украс или о чему је реч? Мене би искрено бламчина била да ми неко отвара теме јаје јајету, бар би му указао да то више не ради. Поставља се питање само по себи, да ли су администратори исти и не креативни, или једноставно пуштају такве да спамују зарад тобоже некакве активности. Зар толико не постоји неке свести у главама да нема ама баш никаквог критеријума? Заговорник сам тога да се пре објављивања теме одради један брзи тест, питање је да ли би појединци повезали колико је два плус два. Дакле, критеријум. То је питање. Оће ли шта да се уради по том питању, или ће ово бити Ел Дорадо за неуке?

Najbolje što imaju jeste sugestija tema koje su približne onoj koja se otvara, ali to zavisi od ključnih reči u naslovu. Tako da je to malo teže kontrolisati. Prosto treba prihvatiti da su ovde ljudi došli da ubiju vreme i da su odredjeni podforumi upravo tome namenjeni. Na ozbiljne podforume retko se piše.

Ок, капирам и ја да 98 масе одавде није за историју. Али дај брате неки критеријум. Зашто нас сваки дан теоришу са копи пејст текстовима, или темама које отварају као на траци (исте). Ако то админима није аларм за црвено светло, не знам шта је.

Шта значи плендујеш? Ако сам добро разумео?
Znaci da ladis noge u lavoru i ne pogadja te svetska kriza,bitne su ti tamo neke teme na forumu i nebitni ljudi

Ок, капирам и ја да 98 масе одавде није за историју. Али дај брате неки критеријум. Зашто нас сваки дан теоришу са копи пејст текстовима, или темама које отварају као на траци (исте). Ако то админима није аларм за црвено светло, не знам шта је.
Oni potenciraju da se otvaraju nove teme iste a stare zakljucaju

Ок, бићемо либерални. Да ли администратори овде служе као украс или о чему је реч? Мене би искрено бламчина била да ми неко отвара теме јаје јајету, бар би му указао да то више не ради. Поставља се питање само по себи, да ли су администратори исти и не креативни, или једноставно пуштају такве да спамују зарад тобоже некакве активности. Зар толико не постоји неке свести у главама да нема ама баш никаквог критеријума? Заговорник сам тога да се пре објављивања теме одради један брзи тест, питање је да ли би појединци повезали колико је два плус два. Дакле, критеријум. То је питање. Оће ли шта да се уради по том питању, или ће ово бити Ел Дорадо за неуке?
Ja te podržavam.

Немој, видиш да када кажеш истину фасујеш брисање порука.
Zabole me...
Objavljuju, prave se pametni. Ne shvataju da je copy paste užasno iritantno.
Ali iritantniji su odgovori ako su copy paste.
Bila je jedna forumašica pre 2 godine koja je na svaku temu odgovarala ovako:
(Ime i prezime) je rekla: (pa onda copy paste šta je rekla.) Ja napustio forum. :lol:
Tako da je ovo sad super čega je bilo.

Back