nesvrstani:
devojke i njihovi fazoni!!!!
Zanima me kada udjete u kafic, diskoteku sta god, da li prvo skontas deblog brkatog tipa sa masnom flekom od bureka i jogurta i pomislis "mozda ovaj ima iq 200 s njime bih mogla baciti spiku" ili se zalecete, SVE REDOM na nabildovane ili vec fino gradjene frajere u nekom fensi fazonu oko koga skace masa "budjanovci" devojaka. ??????
Sigurno se necu zagledati u masnog i debelog tipa, jer se kroz fizicki izgled najbolje moze nazreti psihicko stanje coveka... Ako je on mastan to kazuje da ne vodi racuna o sebi i da je aljkav. Pa, moze biti kakav hoce.... ako je aljkav - kod mene ne prolazi!!! To sto je debeo moze znaciti da ne vodi racuna o zdravlju, sto opet odbija zato sto ljudi koji ne vode racuna o svom zdravlju, nece voditi ni o tudjem. Ni takav mi covek ne treba. Ali, ako, pak, vidim debeljuskastog, lepo ugladjenog, pozitivnog lika - on ce mi verovatno privuci paznju.
Sto se tice fensera - odmah ih otpisi... Njih tek ne vidim uopste. A sto se tice onih lepo gradjenih.....uh pa, izvini, molim te. Fizicki izgled nije presudan... ali jedino njega uzimam u obzir pre nego sto upoznam osobu. Posle se relacija bazira na nekim drugim stvarima, mora da me privuali fizicki izgled ce (na neki od 10000 nacina).