Kriterijum?

• Začetnik teme Začetnik teme ace
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
ace:
Mozda je bilo diskusije na ovu temu ali ko ce sve citati (osim gazdarice i njenih podredjenih :wink: )
Ne zanima me Vase misljenje o kriterijumu kod izbora partnera vec da li vam se desilo i kako ste se osecali da nekad spustite kriterijum, u fazonu ma nije nesto ali ima nesto, a da Vas onda te osoba otkaci !

To je bas bedak.Onda skapiram u kom sam bedaku,kad ne slusam sebe, nego bez veze jurim za nekim ko mi se ne svidja.I jos me posle otkaci.

:oops:

smatraj me svojom...:
nesvrstani:
devojke i njihovi fazoni!!!!
Zanima me kada udjete u kafic, diskoteku sta god, da li prvo skontas deblog brkatog tipa sa masnom flekom od bureka i jogurta i pomislis "mozda ovaj ima iq 200 s njime bih mogla baciti spiku" ili se zalecete, SVE REDOM na nabildovane ili vec fino gradjene frajere u nekom fensi fazonu oko koga skace masa "budjanovci" devojaka. ??????
Sigurno se necu zagledati u masnog i debelog tipa, jer se kroz fizicki izgled najbolje moze nazreti psihicko stanje coveka... Ako je on mastan to kazuje da ne vodi racuna o sebi i da je aljkav. Pa, moze biti kakav hoce.... ako je aljkav - kod mene ne prolazi!!! To sto je debeo moze znaciti da ne vodi racuna o zdravlju, sto opet odbija zato sto ljudi koji ne vode racuna o svom zdravlju, nece voditi ni o tudjem. Ni takav mi covek ne treba. Ali, ako, pak, vidim debeljuskastog, lepo ugladjenog, pozitivnog lika - on ce mi verovatno privuci paznju.
Sto se tice fensera - odmah ih otpisi... Njih tek ne vidim uopste. A sto se tice onih lepo gradjenih.....uh pa, izvini, molim te. Fizicki izgled nije presudan... ali jedino njega uzimam u obzir pre nego sto upoznam osobu. Posle se relacija bazira na nekim drugim stvarima, mora da me privuali fizicki izgled ce (na neki od 10000 nacina).

Zene!!!!!
Vazno je da ti imas neki izgovor, ali se na kraju ipak zavrsi po poznatom scenariju.

ali fizicki izgled mora da me privuce

he?!

nesvrstani:
smatraj me svojom...:
nesvrstani:
Zanima me kada udjete u kafic, diskoteku sta god, da li prvo skontas deblog brkatog tipa sa masnom flekom od bureka i jogurta i pomislis "mozda ovaj ima iq 200 s njime bih mogla baciti spiku" ili se zalecete, SVE REDOM na nabildovane ili vec fino gradjene frajere u nekom fensi fazonu oko koga skace masa "budjanovci" devojaka. ??????
Sigurno se necu zagledati u masnog i debelog tipa, jer se kroz fizicki izgled najbolje moze nazreti psihicko stanje coveka... Ako je on mastan to kazuje da ne vodi racuna o sebi i da je aljkav. Pa, moze biti kakav hoce.... ako je aljkav - kod mene ne prolazi!!! To sto je debeo moze znaciti da ne vodi racuna o zdravlju, sto opet odbija zato sto ljudi koji ne vode racuna o svom zdravlju, nece voditi ni o tudjem. Ni takav mi covek ne treba. Ali, ako, pak, vidim debeljuskastog, lepo ugladjenog, pozitivnog lika - on ce mi verovatno privuci paznju.
Sto se tice fensera - odmah ih otpisi... Njih tek ne vidim uopste. A sto se tice onih lepo gradjenih.....uh pa, izvini, molim te. Fizicki izgled nije presudan... ali jedino njega uzimam u obzir pre nego sto upoznam osobu. Posle se relacija bazira na nekim drugim stvarima, mora da me privuali fizicki izgled ce (na neki od 10000 nacina).

Zene!!!!!
Vazno je da ti imas neki izgovor, ali se na kraju ipak zavrsi po poznatom scenariju.

he?!
Naravno... (na neki od 10000 nacina)
Da li sarmom, ili fizickom snagom, ili prelepim osmehom, ili dubokim crnim ocima ili ili....

smatraj me svojom...:
nesvrstani:
smatraj me svojom...:
nesvrstani:

Zene!!!!!

he?!
Naravno... (na neki od 10000 nacina)
Da li sarmom, ili fizickom snagom, ili prelepim osmehom, ili dubokim crnim ocima ili ili....

JOJ

smatram te svojom

ace:
:roll: Molim Vas samo bez filozofije i komplikovane price!
Pitanje je bilo kako ste se osecali a ne da li imate ili ne kriterijum!
Ako pak nemate kriterijum molim Vas nemoj te diskutovati na ovom postu!

S'postovanjem
Ace :lol:

Kako neke stvari ne razumes, zenska uvek okrene ledja da vidi da li ti je stalo do nje (kada nezna koliko ti je stalo). Da li ti je povredjen ponos?

Uostalom, ako ti neka gora od tebe okrene ledja, pa sta se uopste sekiras?

ace:
da li vam se desilo i kako ste se osecali da nekad spustite kriterijum, u fazonu ma nije nesto ali ima nesto, a da Vas onda te osoba otkaci !

Nesto slicno mi se desilo samo jednom,ali i to jednom je bilo vise nego dovoljno da shvatim dve stvari:

1. Nikada ne treba da verujem u svoje prve utiske
2. Mi muskarci smo mnogo glupa bica :wink:

Narocito kada se posle ispostavilo da je ta devojka bez premca najbolja koju sam upoznao do sada...

Da ne patetisem vise. :) Zakljucak je da prvi utisak u vecini slucajeva-vara. :!:

inspirion:
To je bas bedak.Onda skapiram u kom sam bedaku,kad ne slusam sebe, nego bez veze jurim za nekim ko mi se ne svidja.I jos me posle otkaci.

:oops:
Slazem se!
Pravi onaj sa velikim Bedak, zar ne! :wink:
Ali to nije tako redak slucaj bez obzira sta neki pricaju :roll: .

ace:
Mozda je bilo diskusije na ovu temu ali ko ce sve citati (osim gazdarice i njenih podredjenih :wink: )
Ne zanima me Vase misljenje o kriterijumu kod izbora partnera vec da li vam se desilo i kako ste se osecali da nekad spustite kriterijum, u fazonu ma nije nesto ali ima nesto, a da Vas onda te osoba otkaci !

Nemam takvih iskustava... Ne mogu da budem sa nekim ko mi je prosecan, eto tako, zato sto mi dosadno u zivotu, pa sad da budem sa bilo kim. Svasta!
Kapiram da ima takvih ljudi, ali ja to uopste ne razumem.
:roll:

Slazem se da su kriterijumi svetinja... i ne samo da su svetinja oni se svakog dana usavrsavaju, dodatno definisu i kristalizuju.

Elem, medju mojim kriterijumima se, odnedavno, pojavio jos jedan - i ima veze sa nosem... sledec put, izmedju ostalog devojcica ce morati da ima ravan nosic... :) to je uz one vec postojece:

1. gluteus maximus - okrugao, umereno cvrst, izrazito nezan na dodir, pre svega "jestiv" i "muzikalan" - tatoo is a plus

2. abdominus - ne preterano zategnut, sa jasno definisanim pupkom "koji voli da se druzi sa jagodicastim vocem", - piercing is a plus

3. stopala - pre svega meka i negovana, koja umeju da uzivaju u masazi, naravno neophodno je da se nadovezuju na zgodne potkolenice i da je sirina clanka manja od sirine kolena....

toliko o mojim fizickim kriterijumima... a oni drugi.. to sve zavisi, jer upoznati licnost je mnogo teze nego oceniti spoljasnjost...

Back