kriterij...

kaze se kriterijum i nismo zivotinje da biramo muzjake
a na temu,pa valjda zena u cetrdesetim koja nema ni muza ni momka treba malo da preispita svoje kriterijume
neke zacrtaju svoje snove i toga se slepo drze,a zivot prolazi...

kaze se kriterijum i nismo zivotinje da biramo muzjake
a na temu,pa valjda zena u cetrdesetim koja nema ni muza ni momka treba malo da preispita svoje kriterijume
neke zacrtaju svoje snove i toga se slepo drze,a zivot prolazi...
pa dobro, znam, zato sam i mećo temu, al mi nisi ništa rekla...

a to kako se kaže nemoj me ispravljaš, znam kako se kaže...

Imam poznanice koje su promenile mnogo muškaraca, odbijale ozbiljne momke kao prosce.
Sve su materijalno dobrostojeće i nije im bila frka da se udome, lagodan život, neodgovornost.
Rekao bih da one uopšte nemaju kriterijume, ne interesuje ih da budu sa nekim jer su sebične, a onda im prođe voz.

vi ste ovde mahom žene prepune iskustva životnog...
pa me zanima u kojim se situacijama snižava ženski kriterij prilikom odabira mužjaka...?

vjerovatno u trenutcima ocaja, kad dodju u neke pozne godine a vide da su same ostale pa daj sta das, mada i ne mora biti tako, sto si stariji onda uvidjas neke mane koje nisi primjecivao dok si mladji bio.

ne spustaju se kriterijumi, to samo moze nekome sa strane ko ima drugacije kriterijume da izgleda tako.
sa 20+ sam bila sa ludim, zgodnim i avanturistima, od diplomata do pljackasa, sada sa 30+ izlazim sa ljudima koji su temeljniji, ozbiljniji i odgovorniji - nekome sa strane to sigurno izgleda kao nizi kriterijum, meni izgleda isto, nekome se mozda cini da je visi. sve zavisi od ugla posmatranja.

Imam poznanice koje su promenile mnogo muškaraca, odbijale ozbiljne momke kao prosce.
Sve su materijalno dobrostojeće i nije im bila frka da se udome, lagodan život, neodgovornost.
Rekao bih da one uopšte nemaju kriterijume, ne interesuje ih da budu sa nekim jer su sebične, a onda im prođe voz.

bas malopre na face gledam fotografiju ponanice
ona sa deckom pre neko vece u diskoteci
finansijski jako stabilna, ima sopstveni posao kao i porodicno nasledje
moze da ne radi, samo da nadzire i ima stabilne prihode svakog meseca
i na komentar njene prijateljice - jaao kako ste zaljubljeni, jel to cujem svadbena zvona?
ona odgovara - a neee, jos sam mlada i neizivljena!
inace ima 33.

i na komentar njene prijateljice - jaao kako ste zaljubljeni, jel to cujem svadbena zvona?
inace ima 33.

pa sta oces...u pravu je djevojka :))))

pa me zanima u kojim se situacijama snižava ženski kriterij prilikom odabira mužjaka...?

Aaa, pa pa to je prilicno diskutabilno pitanje.
Neke zene ga ne snizavaju nikad, ali ok to nije pitanje.
Neke ga snize kad im dodje prpa od godina.
Neke ga snize kad shvate da su preterale tj. da su citale previse sladunjavih romana.
Nekima mozda izgleda da je ona snizila kriterijume, ali zapravo ih je samo sa iskustvom promenila, dala primat nekim drugim.

Mislim da tu nema generalno snizavanja kriterijuma. Sa iskustvom sazrevaju i pogledi na druge. Tako da nam vremenom nesto na sta smo strogo obracali paznju postane mozda smesno i zanemarivo, a neke druge stvari koje pre nismo bas vrednovali sada postaju jako bitne. Pre bih rekla da se kriterijumi menjaju, nego snizavaju.

Poslednja izmena:
inace ima 33.

E, baš tako, Diki, to je taj profil.
Ludilo, zezanje, ne rastemo, a i veverica iz reklame za Eurokrem riknuka pre 50 godina
Da su ikad živele sa nekim momkom duže od mesec dana, ma ne, to je jedan heliocentrični sistem :)))

pa za taj voz, ne znam - moju babu su muvali i kad je imala sedamdeset godina a azdaja je bila ne mozete da zamislite kakva, a neke zene ne muva skoro niko ni sa 35.
moj zakljucak je da nije do godina, drugi faktori su u pitanju.

Ja mislim da zene s godinama poostravaju kriterije. Jest da su starije i ruznije ali su pametnije. :)

Ако раде то што си рекла онда и нису паметније, јер свако паметан види каква је понуда а каква потражња, мсм ако је потражња мала а ти цену дигнеш ти ниси паметан него глуп...

inace ima 33.

Па данас је пубертет нормалан до 40-те очигледно...

Ал опет боље и то него да уради нешто због притиска па касније... Само што је велики проблем то што касније схвате да су се за*ебали махом људи који тако размишљају, а онда буде куку а године лете неповратно, па стрес, фрустрације итд итд...

A kad dolazi taj voz po redu voznje, da ga pricekam,lebati?
Vozni redovi su tako saroliki, neko bi da se ukrca prepodne neko u sumrak...generalno nema veze sa vozovima.
U pokojoj glavi mozda.

- - - - - - - - - -

pa za taj voz, ne znam - moju babu su muvali i kad je imala sedamdeset godina a azdaja je bila ne mozete da zamislite kakva, a neke zene ne muva skoro niko ni sa 35.

Voila!!

pa mnoge su zene muvane al iz kojih pobuda..naravno da ce reci da ce je zeni ne bi li je odveo u krevet..i da je ozene kriterijum nije ispunjen jer nije ona izabrala nego daj sta das

Back