Pa stvarno ja ne znam sto sam ja antizapadno raspolozen. Mozda je zbog ovoga:
Sa zapada nam zadnjih 100 godina dolazi samo zlo.
Prvo nas napadnu 1914. godine Austrougari i Nemci.
Onda srpska vojska pobegne u Albaniju a nasi "saveznici Englezi i Francuzi" pomoc srpskoj vojsci uslove time da nasa vlada plati to time sto ce se obavezati da sve rudnike i druga materijalna bogatstva Srbije pokloni njima. Tako su od 1918. godine rudnik Bor i Trepca bili u njihovom vlasnistvu.
Pa nas opet napadnu ti isti 1941. godine.
Onda nas nasi "saveznici" Englezi i Amerikanci, isti oni cije smo pilote spasavali, 1944.
i 1945. bombarduju jos svirepije i bezobzirnije od samih nacista. Cuveno americko cestitanje srpskog uskrsa 1944. Beogradjanima.
Pa nas onda svi zajedno skupa za kraj bombarduju opet 1999te godine zajedno Amerikanci, Englezi i Nemci.
A vi ih jos volite zbog toga. Meni je vas zao, vi ste za neku psihijatrijsku kliniku za posmatranje
Zamislite da muz tuce zenu, sutira je, gazi je svaki dan, vrsi nuzdu po njoj - a ona ga mucenica jos voli
E takva je ljubav nasih demokrata prema zapadu. Sto nas oni vise gaze, maltretiraju, mrcvare i ubijaju to ih oni vise vole :shock:
Neki kazu ovde da ne vole Ruse zato sto nas nisu pomogli i branili od zapada. Mozda me Rusija nije uvek branila,
ali me makar nikada nije bombardovala