КРИСТИЈАН ГОЛУВОВИЋ МРЗИ НАРКОМАНЕ И НАКРО ДИЛЕРЕ

Бели Архангел

Poznat
Banovan
Poruka
7.475
Kristijan mrzi narkomane i dilere, traži da ga sud oslobodi (VIDEO)
Na sednici Apelacionog suda u Beogradu akter dokumentarca "Vidimo se u čitulji" tražio oslobađajuću presudu
Kristijan Golubović

Aleksandar Kristijan Golubović, jedan od poslednjih aktera krimi dokumentarca “Vidimo se u čitulji”, negirao je danas na sednici Apelacionog suda u Beogradu da je trgovao drogom i tražio od veća sudije Siniše Važića da uvaži njegovu žalbu i oslobodi ga.

Golubović je prvobitnom presudom osuđen na sedam i po godina robije zbog trgovine heroinom i nedozvoljenog držanja oružja.

- U životu sam bio najveći protivnik droge. Najviše mrzim narkomane i narko dilere. Uvek sam svima pomagao da izađu iz pakla droga, i nikad u životu nisam ni cigaru zapalio, niti sam popio kap alkohola – rekao je Golubović tokom iznošenja poduže odbrane.

Pred Apelacionim sudom danas su razmatrane žalbe optuženih, kao i javnog tužioca koji je, između ostalog, tražio i da se ukine oslobađajuća presuda Golubovićevoj majci – Milanki.

Njen advokat Nebojša Milosavljević tražio je da sud odbaci ovu žalbu, jer tokom prethodnog postupka nije dokazano da je ona imala veze za hapšnjem sina i trojice njegovih saučesnika.

Inače, zbog istog dela, ranijom presudom, pet godina zatvora dobili su Mirsad Fujaljkić i Ferat Skenderovski. Najblaža kazna od šest meseci izrečena je Marku Poljaku zbog nedozvoljenog držanja oružja.

http://www.telegraf.rs/vesti/86227-kristijan-mrzi-narkomane-i-dilere-trazi-da-ga-sud-oslobodi-video

Уверен сам да му је ово намештено. Да је икада у животу имао било каква посла са дрогом то би било одавно пизнато. Сем тога не личи ми на некога ко савршено познаје криминал да се сада у тим годинама уплете у шит и да падне као клинац почетник.

Kristijan je inteligentan momak, je bu ga živci malo.

Krile, drugarski da ti kažem, ovako razmišljaj :
- Šta će mi pare ? Ko se još sa parama usrećio ?

Znam, vidiš neke čike u džipovima, Cesnama, na Karibima ..
Pa bi i ti, jel' da ?

Nađi smisao u radu i stvaranju.
Zaboravi te klinačke fore, ko je jači i slično.

Tačno je da nisi običan,
već natprosečan po mnogim karakteristikama.
Vrlo reprezentativan momak, nema šta !

Ali nam to moraš predstaviti na jedan prihvatljiv način !

Nemamo mi mnogo takvih,
pa da ih u zatvore bacamo, razumeš ?!

Kristijan je inteligentan momak, je bu ga živci malo.

Krile, drugarski da ti kažem, ovako razmišljaj :
- Šta će mi pare ? Ko se još sa parama usrećio ?

Znam, vidiš neke čike u džipovima, Cesnama, na Karibima ..
Pa bi i ti, jel' da ?

Nađi smisao u radu i stvaranju.
Zaboravi te klinačke fore, ko je jači i slično.

Tačno je da nisi običan,
već natprosečan po mnogim karakteristikama.
Vrlo reprezentativan momak, nema šta !

Ali nam to moraš predstaviti na jedan prihvatljiv način !

Nemamo mi mnogo takvih,
pa da ih u zatvore bacamo, razumeš ?!

Jesi ti citav zivot proveo u oboru sa svinjama te ti je Kristijan inteligentan momak?:hahaha:

Back