Ko štiti i forsira ovog šarlatana Kristijana Golubovića? Iz aviona se vidi da je DB-ovska pudlica i drukara. Samo on ostao živ od svih kriminalaca. Pa možda zato što je sve svoje drugove izdao i prodao. Da li ste o njemu razmišljali na taj način?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I ja tako mislim. Priče za malu decu.Pa on je oduvek bio DB drukara. Kao svi iz njegovog okruzenja ucmekani samo on eto preziveo...
cedo udbeKo štiti i forsira ovog šarlatana Kristijana Golubovića? Iz aviona se vidi da je DB-ovska pudlica i drukara. Samo on ostao živ od svih kriminalaca. Pa možda zato što je sve svoje drugove izdao i prodao. Da li ste o njemu razmišljali na taj način?
Ja lepo kažem da je ta DB jazbina izvor svega zlog na ovim prostorima ali niko mi ne veruje.
danas db , nekad udba a pre toga oznaJa lepo kažem da je ta DB jazbina izvor svega zlog na ovim prostorima ali niko mi ne veruje.
a u vas muslimana sve divno jel deKakav je narod, tako je DB![]()
danas db , nekad udba a pre toga ozna
titoisticka kopilad , sa srpskim izdajnicima
Ali on je preživio zato što je uradio salto,i tako izbjegao 3,5,7 metakaPa on je oduvek bio DB drukara. Kao svi iz njegovog okruzenja ucmekani samo on eto preziveo...
Ko neki nindžaAli on je preživio zato što je uradio salto,i tako izbjegao 3,5,7 metaka
Pa povlašćeni položaj u zatvoru. Bolje zatvor nego grob. Drugo ako radi za službu misliš da nije izlazio napolje? Samo ga ,,bace" u samicu i on izađe napolje.Kako moze da radi za sluzbu a toliko robije imao?Sta mu je pomogla sluzba ako je morao na robiju?
Ma ne verujem.Pa povlašćeni položaj u zatvoru. Drugo ako radi za službu misliš da nije izlazio napolje? Samo ga ,,bace" u samicu i on izađe napolje.
Ma čim se on vrti po televiziji i po zadruzi (tamo drma lovu) ima tu nešto.Ma ne verujem.
Ma sumnjiv je i meni kako je preziveo ono ludo vreme.Doduse,mozda je tada bio u zatvoru,ne znam.Ma čim se on vrti po televiziji i po zadruzi (tamo drma lovu) ima tu nešto.
Pa sklone ga u zatvor da ga ne ukokaju. To je taj rad.Ma sumnjiv je i meni kako je preziveo ono ludo vreme.Doduse,mozda je tada bio u zatvoru,ne znam.
Ko štiti i forsira ovog šarlatana Kristijana Golubovića? Iz aviona se vidi da je DB-ovska pudlica i drukara. Samo on ostao živ od svih kriminalaca. Pa možda zato što je sve svoje drugove izdao i prodao. Da li ste o njemu razmišljali na taj način?
Znaš koji je to rad, on je verovatno bio DB drukara i mogao je da radi šta hoće. Zauzvrat on je završavao prljave poslove ovima iz DB-a, kad je gusto oni ga pošalju u zatvor, pa kao u samicu, a on ustvari negde u Crnoj Gori ili u Južnoj Americi, pa se vrati pa ponovo tako. Jedino on preživeo od svih. Sumnjivo dosta.
Ne bih se složio. Mislim da je on jedan od retkih krimosa koji nije radio za DB i kao takav pola života proveo u zatvoru. Koji su razlozi za to, pitanje je. Možda zato što je priglup. DB krimosi su ti svi koji su napravili velike pare a malo odležali, barem u Srbiji, a ima ih koliko hoćeš. Recimo, u poređenju sa ovom pravom mafijom koja transportuje tone kokaina iz Južne Amerike, Krile je običan liliputanac.Znaš koji je to rad, on je verovatno bio DB drukara i mogao je da radi šta hoće. Zauzvrat on je završavao prljave poslove ovima iz DB-a, kad je gusto oni ga pošalju u zatvor, pa kao u samicu, a on ustvari negde u Crnoj Gori ili u Južnoj Americi, pa se vrati pa ponovo tako. Jedino on preživeo od svih. Sumnjivo dosta.
Zauzvrat je prodao koga je mogao i hteo.
ne bi mogao on da preživi da ga neko iz DB-a ne štiti.Mislim da je on jedan od retkih krimosa koji nije radio za DB i kao takav pola života proveo u zatvoru
Tu je pametan ,verovatno se zadovoljava sa koliko mu je potrebno, gajba, dobra kola , dobra riba i dobra klopa.Recimo, u poređenju sa ovom pravom mafijom koja transportuje tone kokaina iz Južne Amerike, Krile je običan liliputanac.