Kriogenika

Čovek u obliku zametka se može zarznuti, odlediti i ugraditi u kakvu matericu gde će u određenom broju slučajeva nastaviti da raste, roditi se i uz malo sreće postati odrastao čovek.
Na to si mislio?
Radi se i to dosta uspešno.

Da li kriogenika spada u neki vid vere jer se radi o veri o zivotu posle smrti
Ne radi se o zivotu posle smrti , vec o nekoj vrsti varanja smrti . Pred smrt se zamrzne telo i onda ozivi kad tehnologija to omoguci , ili se zamrzne mozak pa ozivi kad tehnologija to dopusti .
Pod zamrzavanje ne smatra se temperature koje ti imas u frizideru , vec veoma niskim temperaturama gde je zamrzavanje trenutacno .
Tehnicki nisi mrtav kad te zamrznu .

Ne radi se o zivotu posle smrti , vec o nekoj vrsti varanja smrti . Pred smrt se zamrzne telo i onda ozivi kad tehnologija to omoguci , ili se zamrzne mozak pa ozivi kad tehnologija to dopusti .
Pod zamrzavanje ne smatra se temperature koje ti imas u frizideru , vec veoma niskim temperaturama gde je zamrzavanje trenutacno .
Tehnicki nisi mrtav kad te zamrznu .

zamrzne se neposredno nakon smrti
dakle smrt nastupi pa dolazi do zamrzavanja
a inace koja je garancija da ces biti ozivljen
naucnici uzimaju pare unapred i ne garantuju da ce usluga ozivljavanja biti pruzena niti da ce biti uspesna 100%
a i da garantuju najmanji zemljotres ili poplava ili nesto ce ih demantovati
radi se u tom slucaju o veri u zivot posle smrti,kako god to nazvao moze biti i hibernacija

zamrzne se neposredno nakon smrti
dakle smrt nastupi pa dolazi do zamrzavanja
a inace koja je garancija da ces biti ozivljen
naucnici uzimaju pare unapred i ne garantuju da ce usluga ozivljavanja biti pruzena niti da ce biti uspesna 100%
a i da garantuju najmanji zemljotres ili poplava ili nesto ce ih demantovati
radi se u tom slucaju o veri u zivot posle smrti,kako god to nazvao moze biti i hibernacija

postoji mnogo vrsta kriogenskih klinika .... ta je po meni najjgluplja .
Mada i to je bolje nego se pomiriti sa sudbinom i pustiti da te zakopaju .. da imam para i ja bi tako nesto odradio , bar neka sansa postoji .

postoji mnogo vrsta kriogenskih klinika .... ta je po meni najjgluplja .
Mada i to je bolje nego se pomiriti sa sudbinom i pustiti da te zakopaju .. da imam para i ja bi tako nesto odradio , bar neka sansa postoji .

pa i ovi sto ih zakopavaju ne mire se sa sudbinom zato idu u crkvu i pop im cita opelo,dakle veruju u vaskrsenje samo na metafizickom niovu nematerijalnog
100.000 dolara da das za vid sahrane? neka hvala,smrt je besplatna
uostalom,i ako se to i ostvari,hipoteticki,ko zna ko ce te oziveti i u koje svrhe

Back