CrveniGulas
Ističe se
- Poruka
- 2.795
pa reko samo asistencija ako treba ne kažem ništaPa reci, šta
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pa reko samo asistencija ako treba ne kažem ništaPa reci, šta
To je parafraza one 'svi smo mi varvari sutrasnjice'Krindžni zametak, sviđa mi se.
Umesto svi smo mi zvezdana prašina, što je ultrakrindž, ide svi smo mi krindžni zametci
Jasno, jasno. Daj jednog najnabeđenijeg krindžnog sada već cvata, koji je tebi najviše namučio utrobu, ako ima neki da se izdvaja, mada znam da pričaš uopšteno.To je parafraza one 'svi smo mi varvari sutrasnjice'
Pa najpre mislim na preopterecenost patetikokom u pismima, sto ljubavnim, sto neljubavnim, koja je bila norma ondasnjeg doba. Nedavno sam citao Floberova pisanija njegovoj ljubi, to je uzas zivi, puno mansplainovanja, gaslajtovanja, nepotrebno nakicenih, kicastih fraza, kao arhitektura gasterbajterskih romskih naselja. Da ne govorim o ovdasnjim javnim delatnicima (Ducic kao olicenje svega od cega covek moze da zacrveni od neprijatnosti npr) koji su pisali o drzavi, sa vise patetike nego pomenuti Flober spram svoje ljubavnice.Jasno, jasno. Daj jednog najnabeđenijeg krindžnog sada već cvata, koji je tebi najviše namučio utrobu, ako ima neki da se izdvaja, mada znam da pričaš uopšteno.
A maniri, ja imam tikove u prisustvu te riječi
Ei da se Flober tako glupirao, već duže vreme se kanim da pročitam ta pisma, sad jedva čekam da vidim dokle je išao.Pa najpre mislim na preopterecenost patetikokom u pismima, sto ljubavnim, sto neljubavnim, koja je bila norma ondasnjeg doba. Nedavno sam citao Floberova pisanija njegovoj ljubi, to je uzas zivi, puno mansplainovanja, gaslajtovanja, nepotrebno nakicenih, kicastih fraza, kao arhitektura gasterbajterskih romskih naselja. Da ne govorim o ovdasnjim javnim delatnicima (Ducic kao olicenje svega od cega covek moze da zacrveni od neprijatnosti npr) koji su pisali o drzavi, sa vise patetike nego pomenuti Flober spram svoje ljubavnice.
Poenta: niti ljudi danas onako izjavljuju ljubav, niti cak i najveci nacionalisti ne govore tako, tako da je cela ta epoha jedan veliki krindz iz danasnje pozicije gledano.
Mnogo serucka i gaslajtuje, procitaj, kratka suEi da se Flober tako glupirao, već duže vreme se kanim da pročitam ta pisma, sad jedva čekam da vidim dokle je išao.
Pa je, ali to radis tu i tamo, devetnaestovekovnicarima je to bilo normyBogami, pričaj u svoje ime, ja nekad izjavljujem ljubav kao devetnaestovekovkinja. U inat zastrašivanju patetikom, i silnom bežanju od iste. Mada naravno da to onda nije patetika, nego tik nad ivicom, lepo jedno mesto.
Posve sam kul. Nemam tih problema. Najbolja sam.Da li je u današnje vreme najstrašnija stvar koja može strefiti živa čoveka to da ispadne krindž pred uvek budnim sudijama?
Komunicirate sa nekim, čini vam se da vam kuloća kulja iz očiju, osećate se sjajno. Ali iznenada vam padne na pamet da se osmotrite krindžofobičnim očima. I šta dobijamo - odjednom vam svaka vaša rečenica zvuči krindž i dođe vam da se časkom prošetate u Dunav.
Kako prevazići strah od nehotičnog krindža i živeti u miru sa sobom?
(tema je na ljis-u zato što ove metode upošljavano najviše u razgovorima sa suprotnim polom)
Da, ti si baš onako konstantna moćnost i brzina, ne poznaješ visoke ispadePosve sam kul. Nemam tih problema. Najbolja sam.
I posve skromna što je ipak svojevrsni krindžDa, ti si baš onako konstantna moćnost i brzina, ne poznaješ visoke ispade![]()
Skromnost je ionako za u svoja četri zidaI posve skromna što je ipak svojevrsni krindž![]()
Moze oboje, ono tipa neodređeni određeni pridevski vidSvojevrstan ili svojevrsni?