Krindžofobija

zidnipiknik

Primećen član
Poruka
642
Da li je u današnje vreme najstrašnija stvar koja može strefiti živa čoveka to da ispadne krindž pred uvek budnim sudijama?

Komunicirate sa nekim, čini vam se da vam kuloća kulja iz očiju, osećate se sjajno. Ali iznenada vam padne na pamet da se osmotrite krindžofobičnim očima. I šta dobijamo - odjednom vam svaka vaša rečenica zvuči krindž i dođe vam da se časkom prošetate u Dunav.

Kako prevazići strah od nehotičnog krindža i živeti u miru sa sobom?

(tema je na ljis-u zato što ove metode upošljavano najviše u razgovorima sa suprotnim polom)

Na forumu se vodi borba između mizoginističnih trolova i iskrenih muškaraca. Ja neću odustati dok ne ispunim svoju misiju da prava gospoda pobede.
Ja sam rekao šta sam imao.
Dame, ne posustajem
Ćao, zdravo
Motaj kablove

:respekt:

Da li je u današnje vreme najstrašnija stvar koja može strefiti živa čoveka to da ispadne krindž pred uvek budnim sudijama?

Komunicirate sa nekim, čini vam se da vam kuloća kulja iz očiju, osećate se sjajno. Ali iznenada vam padne na pamet da se osmotrite krindžofobičnim očima. I šta dobijamo - odjednom vam svaka vaša rečenica zvuči krindž i dođe vam da se časkom prošetate u Dunav.

Kako prevazići strah od nehotičnog krindža i živeti u miru sa sobom?

(tema je na ljis-u zato što ove metode upošljavano najviše u razgovorima sa suprotnim polom)

only fake people have image to uphold

ili da se izrazim na srpskom?
(nece zvucati bas tako fino kao gornja recenica ali nista manje tacno)

Back