Alexandra9
Ističe se
- Poruka
- 2.601
Nasi radari su uhvatili neke razgovore izmedju clanova foruma... Predajemo vam izvestaj...
~Isecak iz misije: Nabaviti Maretu kablovski internet...
~
Tisha: hey... Alex... necemo cekati sledecu godinu, pa da tek onda kupimo Marku kablovski internet...
Alex: naravno da necemo... A da mu kazemo da je to poklon za... hmm... njegov 20,4- ti rodjendan? (((:
Tisha: ma nema problema... moze...
Bleach: hey... ludace... a mene ne zovete?
Alex: ma kako tebe da zaboravimo? Naravno... idemo svi zajedno...
Tisha: toooo... naizad malo akcije!... Proslo je citava dva dana od kada sam se posteno potukla...
Alex: hmm... a sta je bilo sa onim pandurima koje si osamarila?
Tisha: to se ne racunaaaa...
Bleach: ok ok... Tisha, ja cu ti prepustiti sve zrtve... ako bas toliko volis da bijes...
Tisha: jeeeee...
Bleach: ali zato cu ja preuzeti brigu o oruzju i municiji. Sta nosimo? Moze ustajala jaja, balone sa vodom i petarde?
Alex: Sto dalje sa smrdljivim bombama od mene... Neka to Mare nosi, uostalom, sve ovo zbog njega i radimo...
Bleach: ok... Mare je zaduzen za smrdljive bombe...
Tisha: a gde je on?
Bleach: hmm... stvarno...
Alex: javio mi se nedavno. Mislim da je u sred pljacke lokalne pijacne tezge... (smrdljiva jaja, znate)... (((:
Mare: tu sam... ne znam zbog cega ste trazile ovaj smrad... nadam se da ne pravite omlet od toga...
Tisha: ma jok... sve cemo ti usput ispricati... Samo nabavi cetiri fantomke i cetiri para rukavica...
Bleach: ja cu doneti stikle za nas tri. Bicemo tako fancyyy ribe...
Alex: ja ne nosim rozo... zaobidjite me
Bleach: ma jok... necemo toliko preterivati...
Tisha: uostalom, kada nekog zgazis sa stiklom... uff...
Sutradan na vestima: ,Dva cuvara nove fabrike kablova su pretucena sinoc u pokusaju da odbrane istu od napada maloletnih delikvenata... Na osnovu tvrdnje jednog od njih, koji je jos uvek bio svestan (ne dovoljno udaren u glavu)... bandu su cinile tri devojke i jedan muskarac nepoznatog identiteta... Klinci su radili vrlo precizno, stoga specijalci nista nisu mogli, jer otiske nisu ostavili... Istraznim sudijama i pored toga nije jasno sta ce im kilometar kabla...
prica ce se nastaviti...
~Isecak iz misije: Nabaviti Maretu kablovski internet...

Tisha: hey... Alex... necemo cekati sledecu godinu, pa da tek onda kupimo Marku kablovski internet...
Alex: naravno da necemo... A da mu kazemo da je to poklon za... hmm... njegov 20,4- ti rodjendan? (((:
Tisha: ma nema problema... moze...

Bleach: hey... ludace... a mene ne zovete?
Alex: ma kako tebe da zaboravimo? Naravno... idemo svi zajedno...
Tisha: toooo... naizad malo akcije!... Proslo je citava dva dana od kada sam se posteno potukla...
Alex: hmm... a sta je bilo sa onim pandurima koje si osamarila?
Tisha: to se ne racunaaaa...
Bleach: ok ok... Tisha, ja cu ti prepustiti sve zrtve... ako bas toliko volis da bijes...
Tisha: jeeeee...
Bleach: ali zato cu ja preuzeti brigu o oruzju i municiji. Sta nosimo? Moze ustajala jaja, balone sa vodom i petarde?
Alex: Sto dalje sa smrdljivim bombama od mene... Neka to Mare nosi, uostalom, sve ovo zbog njega i radimo...
Bleach: ok... Mare je zaduzen za smrdljive bombe...
Tisha: a gde je on?
Bleach: hmm... stvarno...
Alex: javio mi se nedavno. Mislim da je u sred pljacke lokalne pijacne tezge... (smrdljiva jaja, znate)... (((:
Mare: tu sam... ne znam zbog cega ste trazile ovaj smrad... nadam se da ne pravite omlet od toga...
Tisha: ma jok... sve cemo ti usput ispricati... Samo nabavi cetiri fantomke i cetiri para rukavica...
Bleach: ja cu doneti stikle za nas tri. Bicemo tako fancyyy ribe...

Alex: ja ne nosim rozo... zaobidjite me

Bleach: ma jok... necemo toliko preterivati...
Tisha: uostalom, kada nekog zgazis sa stiklom... uff...
Sutradan na vestima: ,Dva cuvara nove fabrike kablova su pretucena sinoc u pokusaju da odbrane istu od napada maloletnih delikvenata... Na osnovu tvrdnje jednog od njih, koji je jos uvek bio svestan (ne dovoljno udaren u glavu)... bandu su cinile tri devojke i jedan muskarac nepoznatog identiteta... Klinci su radili vrlo precizno, stoga specijalci nista nisu mogli, jer otiske nisu ostavili... Istraznim sudijama i pored toga nije jasno sta ce im kilometar kabla...
prica ce se nastaviti...