-Air Stefan-
Aktivan član
- Poruka
- 1.895
Ljubitelji ovih vrsta djela neka pisu na ovoj stranici 8-)
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa ne znam basA jesi li ti ljubitelj?

), bez gomile epiteta, atributa, sinonima. Situacija sledeca - kao on otvara vrata i vidi zensku zavaljenu na kanabeu u velikoj prostoriji (citiram po secanju):
)
)

zorab:Mljac, postar... Evo jedne intimne pricice iz mog lajfa, al' sa "krimi" atmosferom...
Kupila ja sarana, ogromnog, i zamolila da ga usmrte.
Donela, izvadila iz kese kad on - poceo da mrda!
Vidim, moram da ubijam. (Uzas, volim da jedem, ali bas JA da lisavam zivota)
Dobro, postedecu (te) detalja, uglavnom krenem da secem upokojenog sarana, on (siroma') pun krvi, ja umazana istom, doslovno "ruke do lakata", u desnici veliki mesarski nozekanja, kad neko INTIMNO zazvoni na vrata.. To je ono dva puta, vezano, zvrc-zvrc. Pomislim, neko NAS, pa krenem krvava i sa sve nozem da otvaram, a kad tamo - postar. Slozim facu, i kazem (mirnim glasom) : "Postar uvek zvoni dva puta".
Postar meni, tiho, tijano : "Izvinite..." I vidim kako mu se pomera jabucica u grlu. Pri gutanju knedle...
Da li je moj postar bio filmofil, ili bibliofil? Ili ne?![]()
Posle mi postarenko vrlo ljubazno javljao...![]()
super prica!
), ne treba zaboraviti lik patnera, osobe na tlu koje osobine glavnog junaka postaju izrazenije. Dakle, Igumane, ako ti junak nosu braon kapu kroja Serlokove, moras da konstruises nekog Votsona...
) ili neki napadni refren (bila je to Kajli Minok i ono na-na-na da umres!). Pomislih da sam na putu da prekoljem nesto, ili previse citam krimice i nemam "distancu". Srecom, nisam osetila da mi dolazi bilo kakva "moc", pa sam pribavila "distancu" i nastavila da se odmaram uz krimi romane.
)
a za ribe u krimićima..pazi, kad na dve super ribe, obavezno plavuše i obavezno ne zna se kako dobre ribe..ode trećina kriića, minimum....marlou nikad dosta samo jedna, uvek više komada takvih... i kad kroz to podvuče i ljubavna razmišljanja i duševne jade....onda takav detektiv po prirodi stvari mora da ti stvori neku sliku mekušca, pa ma koliko on bio simpatičan....postane antipod super baje..... detektiva....narušen muje profesionalni integritet, a meni postaje otužno da ga pratim.......mada bez riba se ne može...one jednostavno mirišu na greh u krimićima...neophodne su..ali sa merom...
). Pomalo je sve kroki. Nema "smaranja"