kresendo

BILI DOUP

Elita
Poruka
22.568
da li smatrate da je onih 10-ak minuta posle seksa neobicno vazno kada se radi o povezivanju na psiholoskom planu?
podrazumeva se da ste sa osobom sa kojom zelite da se povezete na taj nacin

trosite li ih kroz pricu, smejanje? prijatna tisina? dodiri? kako?

1896951_272707136219220_230865134_n.jpg

da li smatrate da je onih 10-ak minuta posle seksa neobicno vazno kada se radi o povezivanju na psiholoskom planu?
podrazumeva se da ste sa osobom sa kojom zelite da se povezete na taj nacin

trosite li ih kroz pricu, smejanje? prijatna tisina? dodiri? kako?

zavukao si pitanje..
u smislu da mogu i da budem ozbiljna , a to mi se uvek omlati o glavu ..
zavisi od osobe, tachnije ne od osobe nego od uzajamnog kontakta..
pa i tren igra tu neku ulogu...
raspolozenje..
troshenje :zper:
a sad ozb
dodir obavezno..
tishina moze da prija, u zavisnosti od habanja potencijala :ufff:
smeh i pricha uvek
paaa ..skoro uvek

sta imate protiv toga ja bih se odusevio,skratimo muke oko precutkivanja odma kazem evo gde gresis sace popravni

Ja nervni napad dobijem kada mi postave to pitanje :histericna:

Nemam nista protiv popravnog i utvrdjivanja gradiva, a mozemo i da se preslisamo lekciju :zper: Nego nekako imam utisak da kada me to pitaju kao da nisu bili prisutni.

Ma kakvi dodiri,ceskanje,pogledi u tami,zajednicki san,mazenje...trk pod tus pa se posle razgovara ili je lepse valjati se u sopstvenoj prljavstini i telesnim izlucevinama.Nije sve kao u romanticnim filmovima.

Ja nervni napad dobijem kada mi postave to pitanje :histericna:

Nemam nista protiv popravnog i utvrdjivanja gradiva, a mozemo i da se preslisamo lekciju :zper: Nego nekako imam utisak da kada me to pitaju kao da nisu bili prisutni.
ja bih reko da si previse tiha i da nema velikog O pa nisu sigurni jesil dozivela vrhunac
kada mene to pitaju,ja samo pomislim:ala si ti nesiguran :eek:
a kad te drugarica pita kako je bilo:lol:pre neiskusan nego nesiguran
Ako po reakcijama ne zna kako je bilo, onda nije bilo nikakvo :mrgreen:
ma dobro ne moze svaki put pogotovo prvi da padne vristanje mnogo se suzdrzavate dok se ispituje teren,mozda bi grublje al vam normalno frka da kazete da vas pljesne po guzi i povuce za kosu,meni smor to citanje izmedju redova nije mi to spontano ako moram svoje vestine koristiti,sto bi neki shatro iebaci rekli da im je bitno da prvo zadovolje ribu pa sebe,pa ne iebu zbog drugih m:lol:

vi ste najobicniji materijalisti!
opisujete svoje znojave trenutke, sramota!

niko se nije osvrnuo na uvodno pitanje
eventualni manipulativni momenat, droga u mozgu, svrab ispod koze, uvlacim se uvijam se
spodbijam te...

shojke, vrati se! :)))))

ja bih pod tus i ako ima nesto se glocne:rumenko:

Brate, Originalan si, nema sta,.A sta bi ti to da Glocnes na primer, moze bit Batak ili Karabatak, :think:

- - - - - - - - - -

eventualni manipulativni momenat, droga u mozgu, svrab ispod koze, uvlacim se uvijam se
spodbijam te...

Ma o cemu ti to, kakvo Uvijanje, matere ti, valjda ide druga tura i tako u nedogled, nema Predaha, treba biti Predator, :cool:

- - - - - - - - - -

spodbijam te...

Ma o cemu ti to, kakvo Uvijanje, matere ti, valjda ide druga tura i tako u nedogled, nema Predaha, treba biti Predator, :cool:

Back