Kres varijanta

pa... mozda da procitam dobru knjigu... il' da idem na muziku... nema trece... ili to ili da se zenim... jel ima neka forumasica da je zainteresovana da uplovi u bracne vode sa kraljem mahale? mislim... dobar, zgodan, situiran, materijalno obezbedjen, duhovit, sarmantan, pouzdan, skroman...

Rile bree od one Struje,Trache i Cruele ne mogu da dodjem na red,,,sada nisu tu pa.. svidja mi se tvoj osmeh .."zatan" je i sve se presijava..:razz: i da se zenis ..

Kakva bre zenidba rile....ovde takvih riba nema.....moze ali tesko....ovde su ti samo kres varijante.....a bogami neke su vec i udate....a samo se ovde zezaju....iako pricaju o seksu....retko se kresu....i samo mastaju o tome

VIdim da ste bas otvoreni kada su ovakve teme u pitanju. Malo je danas onih koji ce otvoreno da pricaju na ovu i na druge slicne teme. Zamolila bih Vas sve za uslugu tj da paralelno da dopisivanjem na forumu uradite i neko dobro djelo.
Zapravo trebaju mi ljudi koji ce biti raspolozeni da odgovaraju na anonimnu anketu na teme vezane za musko-zenske odnose i stvara zivot oko sviju nas. AKo ima yainteresovanih javite mi se na mail lisa_simpa@yahoo.co.uk
ili mi posaljite private poruku preko foruma

Sve vas puno pozdravljam

Back