Kres prijateljstvo

Srdj@n:
Ja ne lozim nikog,nemoj da generalizujete :!: :wink:
A drugo,koliko sam proceprkao kod tebe Veco mogu godine da budu problem :wink:
nisam ni rekla da ti to radis.
ja sam moje godine stavila javno i ne bezim od njih.
ima ovde jos ljudi mojih godina koji to kriju ili su stavili da su mladji.
Srdjane ,ja se salim a oni ne.
da mi nisi pogledao godine u profilu da li bi znao koliko imam?
mada mogu da ti kazem da je moje sanduce sa pp porukama prepuno.
neznam kako da se otresem momaka od 25 pa navise.
meni je sve ovo interesantno.
vise sam na licnim kontaktima nego ovde.
veceras sam u elementu.
upoznala sam preko Foruma puno ljudi oba pola i na sva okupljanja odlazim.
puno ljudi me preko pp pitaju za kojekakve savete i ja pokusavam da sam od pomoci.
stari forumasi znaju koliko imam godina i prihvatili su me.

Julian_Duranona:
vecavestica:
daj DZulijane to mozes da pricas nekom drugim a ne meni?
ovde su svi frajeri i loze i sebe i druge.
to radis i ti.
sta bi inace radio na ljubav&sex?
sto nisi otisao na svastaru?
nego niste navikli da neko javno prihvati.
e onda frajeri moji-kud koji.
Vazi Veco... Opet si me saterala u cosak.
Evo, razbezao sam se!
DZulijane ti si moja lutkica i nemoj da se salis.
drugi put nemoj da se istrcavas.
naleteces na nekog a to necu biti ja-DOBRA VESTICA

E cas kazes da si ozbiljna cas da se zezas...
Ma godine mogu da budu problem za nesto konkretno, svi ti od 25 kad bi stvarno nesto trebalo da bude bi se povukli ...
Ovako da imas i 105 boli me uvo... slazem se sa tobom,bio sam ubedjen da imas 25-30,ali meni su godine potpuno nebitne,pogotovu za ovo kuckanje.
Gledam Tv,kao ucim i kuckam i naravno nista od toga ne radim kako treba :wink:

vecavestica:
Srdj@n:
Naljuti se covek :!:
:D :D :D
sta da mu radim.
sto se hvata u kolo kada ne ume da igra?
Molim te, sledeci put nemoj da pricas o meni u trecem licu...
Ako mislis da ne umem da igram, obrati se meni!
Dva puta sam ti dao za pravo, jer sam zeleo da se povucem iz igre, koju mislim da ne umes da igras. To si shvatila kao slabost, a ne dzentlmenski gest, pa si pocela da me jasis.
Imas pravo da mislis, to sto mislis... Takodje, imas pravo da neverujes u ono sta ja kazem. Ali nemas pravo, da na takav nacin omalovazavas ono sto sam rekao. Sada ti malo povedi racuna... Ja nisam toliko mali i nisam od onih silnih forumasa koji traze tvoj savet. Ako ne umes da igras, nemoj! Nemoj da upadas kod mene i objasnjavas mi pravila moje igre!
... ti si moja lutkica. Cmokic od Juliana!

marko2luv:
Sa mislite o kres prijateljstvu? Da li to moze duze vreme da opstane bez osecanja? Da li neko ima iskustva sa takvom vezom?
To u pocetku moze da funkcionise...da dve osobe koje imaju druzenje mozda eto udju u neku takvu semu iz raznoraznih razloga npr dosade usamljenosti i sl. strana koja ipak ima neka ocekivanja i pocne nesto da oseca stalno sebe "tesi" da je sve isto da se super eto slazete kao eto kad god ko ima vremena i sl vi se kao nesto tu malo pohvatate a u sustini gricka nokte cekajuci kad ce to opet biti, pa se pita gde je taj drugi kad nije tu pa pocnu uslovljavanja ultimatumi i td. Mislim da je retko ko sposoban da to odrzi na tom stepenu "kad e vidimo vidimo"...ja bas nikako...

ariela:
marko2luv:
Sa mislite o kres prijateljstvu? Da li to moze duze vreme da opstane bez osecanja? Da li neko ima iskustva sa takvom vezom?
To u pocetku moze da funkcionise...da dve osobe koje imaju druzenje mozda eto udju u neku takvu semu iz raznoraznih razloga npr dosade usamljenosti i sl. strana koja ipak ima neka ocekivanja i pocne nesto da oseca stalno sebe "tesi" da je sve isto da se super eto slazete kao eto kad god ko ima vremena i sl vi se kao nesto tu malo pohvatate a u sustini gricka nokte cekajuci kad ce to opet biti, pa se pita gde je taj drugi kad nije tu pa pocnu uslovljavanja ultimatumi i td. Mislim da je retko ko sposoban da to odrzi na tom stepenu "kad e vidimo vidimo"...ja bas nikako...
Apsolutno tacno, Moze da funkcionise ali samo u pocetku. Kasnije uvek pocnu da razmisljaju o onom sto im je stvarno u glavi a to je ... udaja. Postanu posesivne i ljubomorne. I onda ta sema puca.

Boga mi, Pero Zdero, kod mene je obrnuto bilo...
Ispocetka sve bude ok, ali potom muskarci postaju ljubomorni i posesivni i hoce ozbiljnu vezu...
Toliko o tome da zene samo hoce da se udaju... :?

P.S. Srecom, na kraju se ipak nadje neko ko zaista hoce samo neobavezno vidjanje kao i ja, i to onda odlicno funkcionise...

Julian_Duranona:
vecavestica:
Srdj@n:
sta da mu radim.
Dva puta sam ti dao za pravo, jer sam zeleo da se povucem iz igre, koju mislim da ne umes da igras. To si shvatila kao slabost, a ne dzentlmenski gest, pa si pocela da me jasis.
Imas pravo da mislis, to sto mislis... Takodje, imas pravo da neverujes u ono sta ja kazem. Ali nemas pravo, da na takav nacin omalovazavas ono sto sam rekao. Sada ti malo povedi racuna... Ja nisam toliko mali i nisam od onih silnih forumasa koji traze tvoj savet. Ako ne umes da igras, nemoj! Nemoj da upadas kod mene i objasnjavas mi pravila moje igre!
Ti bas umes da se ljutis?
ali po stoti put ti kazem -citaj
lepo si rekao da ides i zato sam rekla to sto sam rekla.
nemas razloga da pizdis.
sam si rekao da je samo igra-prema tome KULIRAJ

Julian_Duranona:
vecavestica:
Srdj@n:
sta da mu radim.

marko2luv:
imam takvo iskustvo, jos uvek traje, kako ce se zavrsiti, ostaje da vidimo. Ako ni jedno od nas dvoje ne pretenduje da postane centar sveta onog drugog, i da mu bude najvaznija osoba na svetu, mislim da moze funkcionisati.

vecavestica:
nemas razloga da *.
Ne ljutim se, nego necu da ispadas ribetina preko moje grbace... Ti se nisi igrala. Cilj ti je bio da mi spustis i kada ti se ucinilo da si to uradila, pocela si da likujes. Takodje, rekao sam ti da ne zelim tvoje savete. Ali ti ne postujes moju zelju i delis ih... Pocela si i da koristis reci sa zvezdicama... Sta je sa tobom? Nisi mi delovala toliko ogorceno. Ako zaista hoces da prekines diskusiju, reci lepo DOVIDJENJA - kao sto sam ja sinoc uradio... Ako zakljucujes razgovor recju KULIRAJ, dobices adekvatan odgovor. Mada sam svestan da je mala verovatnoca da ukapiras sta hocu da ti kazem, osecam obavezu da ti savetujem da ISKULIRAS...

Julian_Duranona:
vecavestica:
nemas razloga da *.
Ne ljutim se, nego necu da ispadas ribetina preko moje grbace... Ti se nisi igrala. Cilj ti je bio da mi spustis i kada ti se ucinilo da si to uradila, pocela si da likujes. Takodje, rekao sam ti da ne zelim tvoje savete. Ali ti ne postujes moju zelju i delis ih... Pocela si i da koristis reci sa zvezdicama... Sta je sa tobom? Nisi mi delovala toliko ogorceno. Ako zaista hoces da prekines diskusiju, reci lepo DOVIDJENJA - kao sto sam ja sinoc uradio... Ako zakljucujes razgovor recju KULIRAJ, dobices adekvatan odgovor. Mada sam svestan da je mala verovatnoca da ukapiras sta hocu da ti kazem, osecam obavezu da ti savetujem da ISKULIRAS...

zar ja tebi stvarno izgledam ogorceno??
kada se procita sta si napisao izgleda mi bas obrnuto.
lepse receno-do vidjenja

Snezna_kraljica:
rustemaj:
Snezna_kraljica:
Mislim da je to prilicno bedno. U nedostatku osobe sa kojom bi mogao da stvoris neka jaca osecanja, ti se zalepis za nekog za koga znas da nije los, koji ti je prijatelj i - koji deli iste tvoje motive.
Bezveze.... :?
SVE SE DESAVA PA I TEBI ALI NISTA STRASNO SAMO NASTAVI I SA NAMA NA FORUMU
Hm…. Tacno – NIKAD ne treba reci “to se meni ne moze desiti”. Mada mi se cini da ne bih mogla SVESNO da udjem u tako nesto a da ne osecam neku vrstu krivice.
Ako mislis na ono…. Ono sa mojim drugom nije bio kres. On mi nije ZAMENA za nesto drugo.
I ja IMAM jaca osecanja za svog decka.
Tako da – to je bila SAMO prevara. I greska. Koja se nece ponoviti. Jer sad znam sta ne smem da radim. I to sto se desilo nema veze sa ovom temom, ne potvrdjuje da nisam u pravu, kao ni to da sam se zeznula u proceni.
opet nikad ne reci nikad i netrba se opterecivati trba imati prijatelja za kres varijantu i uzivati on te nece zeznuti u zivotu ako je pravi a crnogorac je jos aktuelan po tvojoj prici :evil: :twisted: :evil: :twisted:

prijateljstvo i kres?
p sad...imala sam takvo iskustvo....ali mislim da se to pretvara samo u zadovoljavanje potreba a da se prijateljstvo tu gubi...ili se pretvara u nesto vise...sve u svemu ako odgovara sto da ne?

Nikako ne ide.. jednom guzom na dve stolice...kres varijantu mozete imati sa nekim koga slabo znate medjutim kad su u pitanju prijatelji a ne drugari (naravno napravimo razliku izmedju prijatelja i drugara) to ne ide bas bas lako...Ili veza ili prijateljstvo ... :(

Back