G gost 371695 Elita Poruka 19.917 13.09.2017. u 22:11 - Kres kombinacija #26 CoaSamuraj: Kako prići devojci sa namerom da imamo sam seks i ništa više,tj.situacija opazim curu u klubu procenim da li je pogodna za moje namere i šta dalje... Kliknite za proširenje... Za pocetak da joj neotktivas sta si naumio
CoaSamuraj: Kako prići devojci sa namerom da imamo sam seks i ništa više,tj.situacija opazim curu u klubu procenim da li je pogodna za moje namere i šta dalje... Kliknite za proširenje... Za pocetak da joj neotktivas sta si naumio
gost 388309 Poznat Poruka 7.764 13.09.2017. u 22:15 - Kres kombinacija #27 CoaSamuraj: Kako prići devojci sa namerom da imamo sam seks i ništa više,tj.situacija opazim curu u klubu procenim da li je pogodna za moje namere i šta dalje... Kliknite za proširenje... Onda dalje procenis da li ima decka... neka nastave ostali
CoaSamuraj: Kako prići devojci sa namerom da imamo sam seks i ništa više,tj.situacija opazim curu u klubu procenim da li je pogodna za moje namere i šta dalje... Kliknite za proširenje... Onda dalje procenis da li ima decka... neka nastave ostali
petunija_love Veoma poznat Poruka 11.791 13.09.2017. u 22:16 - Kres kombinacija #28 Lanselot: Za pocetak da joj neotktivas sta si naumio Kliknite za proširenje... to je seljački što mu sufliraš.. treba da bude konkretan.
Lanselot: Za pocetak da joj neotktivas sta si naumio Kliknite za proširenje... to je seljački što mu sufliraš.. treba da bude konkretan.
G gost 371695 Elita Poruka 19.917 13.09.2017. u 22:21 - Kres kombinacija #29 petunija_love: to je seljački što mu sufliraš.. treba da bude konkretan. Kliknite za proširenje... Ne toliko konkretan...prvo nek zadobije neki poen posle u datom momentu da je sasece konkretno.
petunija_love: to je seljački što mu sufliraš.. treba da bude konkretan. Kliknite za proširenje... Ne toliko konkretan...prvo nek zadobije neki poen posle u datom momentu da je sasece konkretno.
gost 401518 Primećen član Poruka 666 20.09.2017. u 18:28 - Kres kombinacija #30 Lanselot: Ne toliko konkretan...prvo nek zadobije neki poen posle u datom momentu da je sasece konkretno. Kliknite za proširenje... Ja sam za to da se namera direktno kaze.
Lanselot: Ne toliko konkretan...prvo nek zadobije neki poen posle u datom momentu da je sasece konkretno. Kliknite za proširenje... Ja sam za to da se namera direktno kaze.
Kosta2 Legenda Poruka 65.144 20.09.2017. u 19:29 - Kres kombinacija #31 CoaSamuraj: Kako prići devojci sa namerom da imamo sam seks i ništa više,tj.situacija opazim curu u klubu procenim da li je pogodna za moje namere i šta dalje... Kliknite za proširenje... Šapneš joj: Ti kombinuješ, ja krešem i mi smo ti kres kombinacija.
CoaSamuraj: Kako prići devojci sa namerom da imamo sam seks i ništa više,tj.situacija opazim curu u klubu procenim da li je pogodna za moje namere i šta dalje... Kliknite za proširenje... Šapneš joj: Ti kombinuješ, ja krešem i mi smo ti kres kombinacija.