Krenuo DRUGI talas ?

Ljudi ne pridaju toliko drugim bolestima za koje jos nije pronadjena vakcina i koje mnogo vise zivota u godinu dana odnesu nego korona, ali valjda natalitetu mediji tome pridaju paznju pa nikom nista.
Samo da se zna, za koronu se znalo jos i ranije.
Kao i za mnoge bolesti koja ljudska glupost moze da smisli.
"modni trendovi" u maskama, postoje i luksuzne maske.
Postoje i luksuzna kola i kuce.
Ali nista ne vredi ako nisi zdrav :).

Capture.JPG

Ma kakvi drugi talas!?
Talasa se neprestano,nadajmo se da cemo izbeci Tsunami.
U Italiji,sa 100 slucajeva dnevno u nekoliko dana 1700 skoro..kako u martu kad su nas zatvorili.
I kad taj drugi talas ce da bude,u oktobru,novembru?
Nema talasa,ovo je isto sranje da prostite.
Samo mi je zao sto se nisam vratila u Afriku na vreme.
Afrika pobedjuje uvek.Uprkos svim tragicnim prognozama,africki
konrtinent je skoro nepogodjen...Sad naucnici se pitaju i istrazuju zasto je tako i kako to cudo.
Malo sam nostalgicna opet...oprostite:patkica:

dada kako da ne...u ovih deset dana talas u italiji je dosao do 2000 obolelih u jernom danu,u Francuskoj 21.000. Itd.
kao to nista?!
bojte se i cuvajte se.
jedan tip 33 godine ovde u mom kraju,bío pozitivan asimptomatican,karantin u kuci,pozlilo mu odjednom,respitratorna kriza...umro na putu u bolnicu u ambulanti.
tako ako ti verujes da nije nista u redu je...ali umire se puno i na stravican nacin.
ne salji pogresne poruke narodu,molim te :)
ako ti nije tesko,naravski:ortaci2:

Takodje mi nije jasna ova lazna vest o takozvanim vakcinama.Evo kaze tek sto nije nemo' da brinete.
Rusi kako imaju vakinu,ali gde je?
Italijani i Englesi kao ekperimentisu vakcinu slvili kao da su spali covecanstvo,Ali ne lezi vraze,eksperiment propao,par dobrovoljaca se paralizovao,jedan umro.Stop ekspeimenti i vakcina.
Sto bi rekli prave racun bez kelnera.
Frljaju se sa hipoteticnm vakcinama koje ce mozda,mnogo mozda,jednog lepog dana da...
Bezi begaj :metla2:

Takodje mi nije jasna ova lazna vest o takozvanim vakcinama.Evo kaze tek sto nije nemo' da brinete.
Rusi kako imaju vakinu,ali gde je?
Italijani i Englesi kao ekperimentisu vakcinu slvili kao da su spali covecanstvo,Ali ne lezi vraze,eksperiment propao,par dobrovoljaca se paralizovao,jedan umro.Stop ekspeimenti i vakcina.
Sto bi rekli prave racun bez kelnera.
Frljaju se sa hipoteticnm vakcinama koje ce mozda,mnogo mozda,jednog lepog dana da...
Bezi begaj :metla2:

Niko nikoga ne laze, cak ni Rusi to ne rade, svi objavljuju uredno podatke ( ovo za Italijane si izmislio jer
italijanska vakcina nikada nije bila pominjana) al nema veze.

IzmisliLA?
Jes nemam druga posla nego da izmisljam...
Nego sto se malo ti ne informises pre nego me nabedjujes da lazem?
Vakcina italijanko -engleska kako sto gore napisah,koja je stopirana iz razloga gore navedenih.Proba se prvo na dobrovoljcima,proba neuspela.
Ajd sad malo na google draga pa nadji...base danas nas PM Conte je govorio o tome.
A mozda cu ti postaviti link ovde kasnije ako budem imala vremena.
Ne kazem da neko nekog laze,pa ni rusi nego da je fake news.Sto je sasvim drugo.
Podatci koje objavljuju,hvala na trudu,hvala,ali bolestinu niko jos nije zaustavio,ni terapijom mi vakcinom.
Toliko o tome.

AJ ovako Rayela,kucni na google : vakcina Italija- Oxford. Tu imas sve ono sto sam ti napisala,na engleskom ili italijanskom .
I kao moderator prvo proveri ,posle pisi...Mislim bilo bi "politicki korektno",sto je pozeljno.
Laku noc,drago mi he bilo.

Back