S1MCRO Elita Poruka 23.941 20.01.2025. u 12:25 - Krenula borba protiv kriminala i korupcije od estrade... #26 Neka se pripremi Vudu Popaj.
Dе Sisti Stara legenda Poruka 90.628 14.02.2025. u 09:35 - Krenula borba protiv kriminala i korupcije od estrade... #27 Апсе само добитнике ордења
Straks92 Stara legenda Moderator Poruka 91.063 24.02.2025. u 13:15 - Krenula borba protiv kriminala i korupcije od estrade... #28 View this content on Instagram View this content on Instagram
Grom_sa_neba! Buduća legenda Poruka 33.445 24.02.2025. u 13:45 - Krenula borba protiv kriminala i korupcije od estrade... #29 Straks92: View this content on Instagram View this content on Instagram Kliknite za proširenje... Udar na Instituciju... ...
Straks92: View this content on Instagram View this content on Instagram Kliknite za proširenje... Udar na Instituciju... ...
Grom_sa_neba! Buduća legenda Poruka 33.445 24.02.2025. u 13:47 - Krenula borba protiv kriminala i korupcije od estrade... #30 S1MCRO: Neka se pripremi Vudu Popaj. Kliknite za proširenje... I Breskvica... ...
Grom_sa_neba! Buduća legenda Poruka 33.445 24.02.2025. u 13:57 - Krenula borba protiv kriminala i korupcije od estrade... #31 Dе Sisti: Апсе само добитнике ордења Pogledajte prilog 1684786 Pogledajte prilog 1684785 Kliknite za proširenje... SPC je tako dala orden i Vucicu... Znaci SPC tipuje kriminalce sa ordenjem, a onda MUP hapsi... Ccc...Perfidije, Perfidije....(što bi rekao @Jugoslav Čvarak ... ) ...
Dе Sisti: Апсе само добитнике ордења Pogledajte prilog 1684786 Pogledajte prilog 1684785 Kliknite za proširenje... SPC je tako dala orden i Vucicu... Znaci SPC tipuje kriminalce sa ordenjem, a onda MUP hapsi... Ccc...Perfidije, Perfidije....(što bi rekao @Jugoslav Čvarak ... ) ...
mario80 Stara legenda Banovan Poruka 82.950 24.02.2025. u 14:01 - Krenula borba protiv kriminala i korupcije od estrade... #32 Naprdna prestava za sns estradu
doppler Veoma poznat Moderator Poruka 14.241 24.02.2025. u 14:14 - Krenula borba protiv kriminala i korupcije od estrade... #33 Grom_sa_neba!: Udar na Instituciju... ... Kliknite za proširenje... auuu, pa gde sad kada su mu ugasili kanale.
Grom_sa_neba!: Udar na Instituciju... ... Kliknite za proširenje... auuu, pa gde sad kada su mu ugasili kanale.
Jugoslav Čvarak Buduća legenda Poruka 32.494 24.02.2025. u 14:24 - Krenula borba protiv kriminala i korupcije od estrade... #34 Grom_sa_neba!: Ccc...Perfidije, Perfidije....(što bi rekao @Jugoslav Čvarak ... ) ... Kliknite za proširenje... Nikada ja nisam rekao "Perfidije". To je Његова Светост Архиепископ пећки, Митрополит београдско-карловачки и Патријарх српски Г.Г. Порфирије.
Grom_sa_neba!: Ccc...Perfidije, Perfidije....(što bi rekao @Jugoslav Čvarak ... ) ... Kliknite za proširenje... Nikada ja nisam rekao "Perfidije". To je Његова Светост Архиепископ пећки, Митрополит београдско-карловачки и Патријарх српски Г.Г. Порфирије.
Grom_sa_neba! Buduća legenda Poruka 33.445 24.02.2025. u 15:27 - Krenula borba protiv kriminala i korupcije od estrade... #35 Jugoslav Čvarak: Nikada ja nisam rekao "Perfidije". To je Његова Светост Архиепископ пећки, Митрополит београдско-карловачки и Патријарх српски Г.Г. Порфирије. Kliknite za proširenje... Veruj mi bolje Perfidije nego Porfirije... Proguglaj znacenje reci "porfirije..." (to je neko genetsko oboljenje...) https://sh.m.wikipedia.org/wiki/Porfirija ...
Jugoslav Čvarak: Nikada ja nisam rekao "Perfidije". To je Његова Светост Архиепископ пећки, Митрополит београдско-карловачки и Патријарх српски Г.Г. Порфирије. Kliknite za proširenje... Veruj mi bolje Perfidije nego Porfirije... Proguglaj znacenje reci "porfirije..." (to je neko genetsko oboljenje...) https://sh.m.wikipedia.org/wiki/Porfirija ...
Grom_sa_neba! Buduća legenda Poruka 33.445 24.02.2025. u 15:28 - Krenula borba protiv kriminala i korupcije od estrade... #36 doppler: auuu, pa gde sad kada su mu ugasili kanale. Kliknite za proširenje... JK mu povukla maler kad ju je ugostio... Sad ugaseni i ona i on... ...
doppler: auuu, pa gde sad kada su mu ugasili kanale. Kliknite za proširenje... JK mu povukla maler kad ju je ugostio... Sad ugaseni i ona i on... ...