Krematorijum-groblje za kućne ljubimce u BG?

Nema groblja za kucne ljubimce. Ja sam moju osmomesecnu macu Fifi prvo nasla zgazenu na ulici, i ne znam kako sam uspela u onom frasu da iskopam rupu...u dvoristu ispred zgrade. Bio je mrak, januar, hladno, nigde nikoga, pokopala sam je pod jednim drvetom. To je bilo pre 3 godine, a i dan danas odem i stanem minut tu, ispod tog drveta. Obzirom na situaciju, najbolje sto mozes da uradis je da se snadjes...kad za to dodje vreme :(

Šta da vam pričam,na žalost su nam za dve nedelje uginule dve kuce.Kada nam je prva keruša uginula,sahranili smo je u našem dvorištu...i zamislite sutra se komšija na sred ulice razdrao kako mu pravimo groblje pod prozorom...kada nam je uginula driguga kuca on je preventivno da je sahranimo u NAŠEM dvorištu,naravno mi smo iskulirali.
I šta više reći,ne možeš na miru svog ljubimca u usvom dvorištu da sahraniš...
Mogu tek da zamislim kako je ljudima koji žive u zgradi i nemaju gde da sahrane životinju.

Šta da vam pričam,na žalost su nam za dve nedelje uginule dve kuce.Kada nam je prva keruša uginula,sahranili smo je u našem dvorištu...i zamislite sutra se komšija na sred ulice razdrao kako mu pravimo groblje pod prozorom...kada nam je uginula driguga kuca on je preventivno da je sahranimo u NAŠEM dvorištu,naravno mi smo iskulirali.
I šta više reći,ne možeš na miru svog ljubimca u usvom dvorištu da sahraniš...
Mogu tek da zamislim kako je ljudima koji žive u zgradi i nemaju gde da sahrane životinju.

takvog uvredite za nesto sto ce njega da zaboli!!
ja zivim u zgradi i sam bog zna sta sam diozivljavala sa sahranama.za jednog su mi pretili da ce da mi ga otkopaju

cao
htela sam konkretno pitanje..uginuo je pas ispred zgrade (ima oko 0kg) koga smo hranili, a na kraju se ipak samo ja brinula o njemu..htela bih da ga sahranim i u tome nemam nikakvu pomoc, vec me svi smatrju ludom, ali me zanima(nemam cak ni lopatu) uzecu djubrovnik i cekic za kopanje i jos ponesto iz kuce, koliko duboko da iskopam, sumnjam da cu moci oko 1m kako neki ovde pominju.Imam u blizini, srecom park, pa cu oko nekog drveta, naravno nocu...kad sam ga odizala vec je bio tezak, ali sta cu nemam izbora, sirota kuca:(

Back