Kremacija ?

ne mogu da vjerujem da Pace zaista zeli da razgovara na ovu temu :confused:

- - - - - - - - - -

osim ako nije rijesio da ga kremiraju :roll:

Meni je to glupost. Mislim da les treba prirodno da se raspadne

Mislim da je red da objasnim svoje emotivno iskustvo
na temu kremacija ili ne ?

Pre dosta godina
ja i život smo se baš sukobili.

Nisam želeo sebi smrt
ali sam život prezreo
i to onako dubinski,
( valjda su me mnogo povredili - ja mislio svugde moja mamica )
znači mislio sam da se stvari neće pobiljšati ni u narednim generacijama.

Pošto od živog nastaje živo
a od čoveka crvići ...

Nisam želeo da taj niz nastavim.
Želeo sam da ga prekinem !

Tako da sam ostavio kao poslednju želju da me spale posle smrti.
( zaboravio sam kome sam to rekao ! :roll: )

Ako me pitate šta sad mislim,
paaa,
groblja su zaista pretrpana !!! ;)

Zasto toliko brines o svom telu, moje telo pa moje telo, mene vise brine gde ce svest da mi ode , da li kad mozak odumire raspada se , da li ti neki impulsi informacije ono sto sam ja nenormalno trazi neku zakrpu pa putuje , jurca gde stigne da nadje zakrpu u neki sitniji organizam npr formirani crvi...Zamisli da se tvoja svest rasprsi u milion crva koji su nastali od tvog raspadajuceg lesa ili ode ta svest i u neke druge organizme nastale od tvog lesa...To mene brine to je najgore sto moze da bude ako je tako i ako je takva smrt....

Meni je to glupost. Mislim da les treba prirodno da se raspadne

Je l ti je isto "neprirodno" kada negde u divljini udari grom i zapali citavu sumu, te izgori svo to drvece za nekoliko sati? Mislim ono, "meni je to glupost", drvo treba da zivi iljadu godina i na kraju da se osusi, pa pukne i padne na zemlju pa da se onda za 10 000 godina napravi u prah i tek je onda raspadnuto i opet sjedinjeno sa prirodom a ne da to sve uradi za nekoliko sati kroz vatru jer ono, "treba prirodno".

Prirodnjacki argumenti nisu argumenti vec su pseudoargumenti i logicke greske.

A i sve sto se desava i odigrava u ovom univerzumu celom, a ne samo na nasoj planeti, je "prirodno", jer neprirodno maltene i ne postoji.
Plastika je npor isto prirodna, kao i nafta. Ono, u prirodi je, priroda je iznedrila, nisu nam vanzemaljci to dali iz nekog drugog univerzuma doneli, totalno neprirodnog i drugacijeg od naseg.

Back