Krema za ruke

• Začetnik teme Začetnik teme yokai
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

yokai

Elita
Poruka
15.332
Prošle zime nisam mazao ruke (a osetljive su mi, veoma) ničim, a dešavalo mi se i da na -10 i -15 idem bez rukavica.
Naravno, bilo su užasno crvene i suve, ali sam mislio da će proći kad prođe zima. Međutim, i kad je došlo proleće i leto, ostalo je isto (mada nije bilo tako drastično). Sada kako je malo zahladnelo je opet užas, iako već više od mesec dana mažem nekom kremom.
Šta mi je činiti?

Pa sad, to moraš sam da isprobavaš. :) Neće ti svaka hidratantna krema odgovarati. Ja moje mažem mlekom za telo iz Avona za ekstra suvu kožu i od svega što sam ikada probala najviše mi to odgovara.

Preporučujem kremu -tubu od Specijalne Glicerinske kreme sa ekstraktom kamilice za suvu i ispucalu kožu, leskovačke proizvodnje.Ima ih po prodavnicama. Odlična je.

Misliš na ovu?

i1891_19.jpg

Ova se nalazi u apoteci i košta malo više. A za usne je dobra labelo takođe leksovačke firme Delta odnosno niške Hema. :)

http://hemanis.net/negausana/blisterhemanis.html

Lepo sto reklamiras niske proizvode...:)
Emoliens kosta oko 250 din 100gr pa sad ako mu je skupo neka odabere sta misli da mu odgovora,ako ne po kvalitetu onda po ceni...

Najbitnije da uvek kada krene iz kuce namaze ruke,cime god.

moje iskustvo,najbolje

takodje ti nece skoditi da napravis masku za ruke....smesu za pire krompir (pasirani krompir,mleko,parcence maslaca) namazes i drzis kao masku.

Ljudi, polako! Šta ste se navalili na apoteke najbolje kreme ili preko Avona, to ide malo teže i skuplje, a on nema redovnu platu. Preporučite dobre kreme koje su dostupne svuda prema džepu. :)

ja uzimam u apoteci hidrirajuci emolien, to ti je baza za kreme, bez parfema, dodataka... posebno je dobra za suvu kozu i osetljivu kozu sklonu ekcemima... u apoteci je smuckaju, a kosta oko 150-170 din cini mi se

Back