Kreiranje vebsajta

RužnaKoLopov

Buduća legenda
Moderator
Poruka
42.998
nemam pojma jesam li ovde na urednoj adresi za moje pitanje ali mislim da jesam

posto se u srbiji krece kreiranje websajta!?
da li srbija mozhe da kreira websajt za njemacku firmu? mozhda je vama smijeshno pitanje ali imam jednu ponudu i navedeno je i key wordovi da se to kao najbolje mogutje na googlu mozhe natji i bude medju prvima? i josh sto chuda.

ja imam firmiCu i sama sam kreirala svoj websajt i dopadao mi se s obzirom da ja nisam od faha medjutim kako stalno virim shta i kako je konkurencija vidi se da su njihove websajtove daleko bolji.

meni sad ne gori pod nogama jer posao kojim se bavim zhivi i grana se kroz mouth to mouth znaci preporuka ali sam ipak rijeshila da krajem ove godine ulozhim u novi websajt.

Zavisi sta hoces, hoces samo stranice sa nekim textom i slicicama ili hoces funkcionalni web sajt ... cene su ti otprilike od 300 e pa do ... (samo je nebo granica)
kako mislish funkcionalan websajt?

dakle hocu da se nadje usluga, slike teama, da sadrzhi kartu googla koje delove grada pokrivamo (da se jasno na karti vidi) da me mogu kontaktirati putem maila preko websajta , nashu filozofiju i ponude za posao

stim da ako stvarno neko iz srbije bude radio ja bi tekstove slala

kako mislish funkcionalan websajt?

dakle hocu da se nadje usluga, slike teama, da sadrzhi kartu googla koje delove grada pokrivamo (da se jasno na karti vidi) da me mogu kontaktirati putem maila preko websajta , nashu filozofiju i ponude za posao

stim da ako stvarno neko iz srbije bude radio ja bi tekstove slala
To je običan web sajt, sve to može na landing page da se uradi jedno za drugih. Tu ne postoji funkcionalnost, tipa da se direktno popunjava forma na sajtu, zar ne? Ako postoji, ni to nije teško, PHP lagano to odradi. Recimo imaš ovde da preuzmeš besplatne template-e:
https://colorlib.com/wp/cat/bootstrap/

To je običan web sajt, sve to može na landing page da se uradi jedno za drugih. Tu ne postoji funkcionalnost, tipa da se direktno popunjava forma na sajtu, zar ne? Ako postoji, ni to nije teško, PHP lagano to odradi. Recimo imaš ovde da preuzmeš besplatne template-e:
https://colorlib.com/wp/cat/bootstrap/

pa hvala tebi ali ja se u to ne razumijem

misim n4eshto sam i napravila ali nemam oko za to

Daj nam link to sto si napravila pa cemo znati preciznije da kazemo.

ne vezano za temu.Ja licno tesko citam tvoj text,ne moze ch da bude č niti sh da bude š itd...Savet da kucas ili sve bez kvacica jer tako vecina radi pa smo i navikli ili jos bolje ako te ne mrzi da instaliras latinicnu/cirilicnu tastaturu pa da pises po Vuku.

Back