Kreiranje sekundarnih osvetnika

Fascinantno je da kao mator čovek otkrivaš pojave koje svet vrti hiljadama godina.
Moj ležerni stil obraćanja te zavodi da misliš da sam prostak seljačina, čega se btw ne stidim, a ustvari sam ti jedini konstruktivni sagovornik na temilici.
Ti ne da si seljak i neposten, nego znas ono kad kazu za nekog da zna iz srca sta je normalno , e ti si onaj koji to nema odakel da povuce kao znanje...
Znaci kladim se da radis samo priucene ili samo one koje su in stvari , a da nikad nista nisi uradio a da bude posteno prema ljudima i da bude odmereno a da nije u trendu....

Ali to necemo nikad saznati....

Ti ne da si seljak i neposten, nego znas ono kad kazu za nekog da zna iz srca sta je normalno , e ti si onaj koji to nema odakel da povuce kao znanje...
Znaci kladim se da radis samo priucene ili samo one koje su in stvari , a da nikad nista nisi uradio a da bude posteno prema ljudima i da bude odmereno a da nije u trendu....

Ali to necemo nikad saznati....
Neću da te ženim, gej stop.

Neću da te ženim, gej stop.
Ponovo tvoji seljacizmi...i ad hominem pljuvacina...
Mora da si nekad morao nesto da platis tako sto te izguzice, to je jedino psiholosko objasnjenje za toliko pominjanje gej klecke kao necega cime nemusto optuzujes nekog to te spusti....Pa nije svako ko ti spusta gej....to jeste bilo tada , jednom kad si klecao , ali taj je bio mozda gej, ali to ne vazi za pricu i za forum...
Ovde te spustimo da ne bi laprdao gluposti.....ti ne mozes da izdvojis cak ni kontekst izvan svoje obojenosti...

mosa-pijade-avnoj.jpg

Има и нео'цитата'о Слободану М... али бановала Нина

Sta ces, vidis da i buudala sabotira temu.....
A tema je toliko siroka da se i ne vide upotrebe u vrlo zeznutim stvarima, cak i u MZ odnosima..

Jedan od razloga sto je Srbija ovakva kakva je , je i taj rezon vecine kome i kad i koliko treba da se uvuce i odradi se cenzura ili sechka....
Zatim se nesto obezvredi na neki od nacina i na kraju vrlo brzo se zaboravi...
Posle se cude sto im ispiraju mozak....
Kako inace treba da se radi ako sve zivo zaborave vrlo brzo......kao kod Homera Simpsona, kad se svadja sa Bartom i Lisom da idu na izglet....on kaze ne, oni opet, i tako dok ne pristane da idu na izlet..

Sta ces, vidis da i buudala sabotira temu.....
A tema je toliko siroka da se i ne vide upotrebe u vrlo zeznutim stvarima, cak i u MZ odnosima..

Jedan od razloga sto je Srbija ovakva kakva je , je i taj rezon vecine kome i kad i koliko treba da se uvuce i odradi se cenzura ili sechka....
Zatim se nesto obezvredi na neki od nacina i na kraju vrlo brzo se zaboravi...
Posle se cude sto im ispiraju mozak....
Kako inace treba da se radi ako sve zivo zaborave vrlo brzo......kao kod Homera Simpsona, kad se svadja sa Bartom i Lisom da idu na izglet....on kaze ne, oni opet, i tako dok ne pristane da idu na izlet..
Ja sam ti jedini kreativan ovde, blentoje blentavi.
Da nije mene i mojih upisa jebeštemilicu.

Back