kreiranje PDF fajlova

A evo sta sam ja uradio u medjuvremenu.

Skinuo sam neki program PDF Creator Plus 4.0, i to neku trajal verziju. On uspeva da konvertuje html i doc formate u PDF, ali ove koje radim iz html-a uradi bez boje, ili bez nekih slicica, tako da shvatam da je problem u ovom Creatoru (što je još gore, zaštićen je tako da kad kreiraš fajl ostaje u pozadini njihova reklama). (Kako rade ovi koje ste mi predlozili? Je l' uspevaju verno da konvertuju iz html-a i doc-a?)

I jos nesto. U kom programu je najbolje raditi tekstom i slicicama pa konvertovati u PDF? Pokusavao sam u Word-u ali izadje na nesto prilicno bedno. Sta predlazete?

pa zavisi iz kog programa izvozis PDF. Najlakse ti je da instaliras neki od PDF stampaca, stampas u fajl i tako to. Neki programi (kao na primer Coreldraw) ima opciju "Publish to PDF". Ali ovo sa stampacem ti radi iz svakog programa.

Misanthropos:
Koji program se koristi za kreiranje pdf fajlova? Obican Adobe Acrobat Reader ne radi to. A postoji opcija za online kreiranje, no to mi nije zgodno. Sta dolazi u obzir da skinem s neta?
Nisi objasnio kako zelis da kreiras PDF
1. Da li iz programa nizom naredbi kao za stampu (znaci ne koriscenje PDF printer drajvera, nego softwerski
2. Da li nekim programom za kreiranje PDF pises text, postavljas okvire i slike
3. Da li jednostavno izlaz na stampac hoces da preusmeris u PDF direktno (treba ti PDF printer drajver)

PS: skini majke ti, taj iritirajuce ruzni avatar...

Back