Krecenje

Ja isto mislim da ti je previse plavog u sobi. Mada ko zna...postavi slikicu ako imas tako ces d olaksas vizuelizaciju! :) Kod mene je sve tako sareno...mislim razlicitih boja da ne mogu da zamislim celu sobu plavu...Ali moja druga je obojila sobu u zuto i super je vesela-toliko o drecavim bojama u sobi. Bas je vesela i u ove tmurne jesenje dane:) Tako da udri malo vedrine u tu sobu. Pozdrav

Jos jedan glas za zutu. Veruj mi videla sam tu kombinaciju i deluje zaista prelepo, bez obzira na neke tu komentare. Ako to prihvatis posle ubacis jos neki detalj zute boje, tipa vaza, jastuce, cinija.... Ne razmisljaj mnogo.Srecno:)

:Idol::
Mislim da ostatak stana nema ama bas mikakve veze sa mjom sobom. Ona je izolovana vratima....
Da imam fotoaparat, sve bi bilo lakse, ali *******.
Da opisem:
Krevet - malo tamnije, daleko od teget, aliza nijansu tamnije od plave. Jastuci takodje plavi sa zelenim motivima. Materijal - kao plis, nista napadno.
Venecijneri - slicne boje
osvetljenost - velika, buduci da imam ogroman prozor
Zbog toga sam i mislio neku pastelno zelenu, da bih zadrzao taj ne napadan karakter sobe, i razbio monotoniju, ili kako ti kazes kiceraj. Moje pitanje je ustvari bilo: da i je to previse hladno za jednu sobu....

naravno da je povazana sa ostatkom stana, pa deo je istog...
e otvorila sam temu inspirisana ovom na umetnosti.. nisam josh videla da li je neko i shta postovao....
postuj boje... nadji na netu boju... boju kreveta, boju venecijanera, boju tepiha.... zelena teshko da mozhe zdravo da izgleda...
mozhesh neq svetlu boju... kremastu
i beo plafon... ali dodaj komplementarnu u detaljima.. shto je za plavu narandzasta.. ali to nikako ne znachi da treba da bojish zidove u narandzasto.... ne znam pod da li se vidi? koliko? koje je boje?
mislim.. morash postovati boje... i ako je mogucje nacrt sobe.... raspored...
i kakav je taj krevet? tepih?

premisljam se iymedju narandzaste i zelene....
ima vremena, buduci da radim generalku tek na prolece.
Jos jedno pitanje. kako da umanjim prostor. Moja soba je ogromna, pa pribegavam ocajnickim merma (tipa udaljavanje stvari od zida i sl. Uzasno me nervira velika soba. Mislim da nepovoljno utice na moj mozak. male prijatne prostorije obozavam. Nekako sugostoljubive. Koje bese boje umanjuju prostor (mislim da sam to ovde negde cuo ali sam zaboravio pa sad ne mogu da nadjem)?????

Jos jedno
Mogu li boje da se mesaju (kupis naprimer plavi i zuti toner, pa sve to izmesas i sipasu ono za krecenje. Da li ce ispasti zelena ili cu morati da bacim sav taj buckuris)
To pitam zbog nijansi...

Back