- Poruka
- 49.496
Sta fali? Zar to nije jedna od teorija koju prihava deo sveta?
Tvoja iskljucivost je zamorna....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ok,...jeste!Teorija koja je od vajkada korišćena u manipulativne svrhe(jedan od primera, Krstaški ratovi -"in the name of god").Sta fali? Zar to nije jedna od teorija koju prihava deo sveta?
a ovo? zar politika nije zanat?Nemoj,...imaš pdf "Politika".
Potrebna je inicijalna kapisla, ali onda moraš sebe da smatraš ludim ako normalni misle da si normalan ČPAh, da, kreacija. Koliko je kreativno koristiti sablone za kontrolu svesti?
Da li je manipulacija kreativnost, da li je kontrola svesti kreativnost ili filter?
Sta je kreacija, a sta zanat?
Ako nije diplomatija ili bar nešto što na to liči, onda je borba za vlast!a ovo? zar politika nije zanat?
Bavi se mnogo ljudi, najvise onih za koje nisi cula nikad....politika je zanat kojim se posluzi neko sa idejom i nije samo vlast u tim idejama...Ako nije diplomatija ili bar nešto što na to liči, onda je borba za vlast!
Verujem da se njome iz tog razloga i bave manipulativni i nekreativni ljudi.
Dobro.Bavi se mnogo ljudi, najvise onih za koje nisi cula nikad....politika je zanat kojim se posluzi neko sa idejom i nije samo vlast u tim idejama...
Pitanja su uvek zanimljivija nego odgovori@Metronomy
Jel.mozes ti da odgovoris na uvodni post
Ja sam imala keca iz filozofije.Dvojku iz istorije, jedva sam prelazila razred zbog predmeta koji mi u životu nisu zatrebali ,niti će ikad. Ako nešto od toga i pročitam, više je razonode radi, ili me nešto zainteresuje konkretno vezano za umetnost tog doba.To bi trebalo da bude odgovor i na pitanje zasto psihologija, a ne filozofija....
Apsolutno.Креативно га искористиш. И то је уметност.
Mislis da je tvoj post kreacija i nije sablon?Apsolutno.
Sve je kreativnost. Kad tad iskocis iz sablona jer je nemoguce ziveti tako, i eto ti - spontanost i kreativnost.