Крдо 'кокаинских нилских коња' наркобоса Пабла Ескобара стерилизовано како би се спречило да нанесу штету околини

Sensei

Master
Moderator
Poruka
92.632

Колумбија стерилише нилске коње господара дроге Пабла Есkобара.​

AAPB1j3.jpg

Ескобар је илегално довео четири нилска коња на своје имање пре него што је стрељан 1993. Од тада су се узгајали и размножавали, а према ББЦ -у сада их има више од 80.

Понекад их називају „кокаинским нилским коњима“ због Есkобарове истакнуте улоге у трговини кокаином и картелу дрога у Медељину.

Сада је 24 од њих добило хемикалију која их чини неплодним, пренео је ББЦ.

Животиње, тешке више од 3.000 фунти, инвазивна су врста, што значи да могу утiцати и нанети штету другим животињама у Колумбији. И они су тако велики да могу изазвати штету по животну средину само кретањем, раније је известио Инсидер'с Хавен Ореццхио-Егреситз.

Ne znam, kad još jednom pročitam ovaj naslov "Крдо 'кокаинских нилских коња' наркобоса Пабла Ескобара стерилизовано како би се спречило да нанесу штету околини" pomislim da sam preterao sa internetom za danas.

Ne znam, kad još jednom pročitam ovaj naslov "Крдо 'кокаинских нилских коња' наркобоса Пабла Ескобара стерилизовано како би се спречило да нанесу штету околини" pomislim da sam preterao sa internetom za danas.
toliko je apsurdno da sam morao tome da posvetim celu temu

Back