Znas li sta je zenska rekla ovim, ono zasto sam ja prestao da igram sah...
Da igraci nauce otvaranja i razvijanja i nema nikakvog iznenadjenja, igraju napamet...nije to lose, ali je i dosadno...
Ali ako promenis srednjem igracu situaciju, on mora da razmislja svojom glavom, a tu vise nije knjiga protiv knjige, otvaranje protiv otvaranja , teorija protiv teorije, nego je igrac protiv igraca....Jedan od razloga zasto sam ja razbijao kao malo jace sahiste od mene je sto se kladim u pobedu, a vide da sam losiji...ali dovoljno je 50 dinara, bitno je da je novac, ne moze u jupi, sok rucak....mora da je novac i onda pobedjujem i njih je to izludjivalo....
Fora je sto cim uloze novac, njihova paznja postane podeljena, a moja ne...na mene novac ne utice, sto je zanimljivo kad si mlad da koristis...
I bukvalno se okupe njih 4,5 u besu zeljni da me razbiju , ali sve sto treba da uradim je da se kladim u neki novac....
Bes opklade ne funkcionise, a ja uopste ne igram drugacije...
Ali nema podeljene paznje, nisam probao sa strancima...ali sa Srbijancima cak i bosancima funkcionise, ali sam probao sa srbijancima masovno i kazem i kad polude i rese da smiruju jedan drugog a jesu jaci igraci od mene...ali dzabe...pare pojedu mozak..