Kratežom na upravu Pančeva (VIDEO)

gost 270414

Veoma poznat
Poruka
13.578
Kratežom na upravu Pančeva (VIDEO)

Izvor: Beta

Pančevo -- Pančevačka policija je oko 12.45 savladala i uhapsi čoveka koji je naoružan kratežom ušao u zgradu gradske uprave i tražio da priča sa zamenikom gradonačelnika.

86788618151b70a35c3e95198040745_orig.jpg

Nakon razgovora sa obezbeđenjem, čovek je izašao ispred zgrade i napunio oružje, a nekoliko minuta kasnije su ga opkolili pregovarač i desetak policajaca.

Nakon kraćih pregovora, policajci su uspeli da ubede čoveka da spusti oružje na zemlju, a potom su ga oborili na tlo i uhapsili. U incidentu niko nije povređen.

Muškarac D. A. je ostao bez posla nakon gašenja pančevačke pivare i nakon toga nije uspeo da nađe posao, pa je o tome hteo da razgovara sa
zamenikom gradonačelnika, rekli su pripadnici obezbeđenja Gradske uprave dopisniku agencije Beta.

Pre ulaska u zgradu on je čoveku koji iznajmljuje dečje automobile na struju ispred Gradske uprave rekao da skloni svu decu s platoa, ispričali su očevici...

http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2013&mm=06&dd=11&nav_category=16&nav_id=721890

Čoek se samo "zezao" malo, tako mu nadošlo. :think:

Ja mislim da protestuje zato što se negradi još jedan most sramote u BG-u.

Šta vi mislite?

Poslednja izmena:
Мислим да треба да се навикавамо на очајничке акције појединаца,кад нема осмишљених колективних.

Skoro sam prolazio pored zgrade suda u Pančevu, došlo mi da zaplačem videvši jednog čovela sa parolom koju je držao.
Takvih slučajeva je bilo mnogo, i niko ništa ne preduzima.
Ovaj grad je pod totalnim terorom Beograda, vlasti.

Obrisan video. :(

- - - - - - - - - -

Mi begradjani najvise volimo da terorisemo pancevce.
Ajde, gradite još koji most sramote. Na svaki način nas terorišete, iz svakog budžaka, i preko NS-a. :)

Što ne objavite javno kome ste sve prodali Srbiju , i koliko puta? :)

A znate li da ta PIVARA je bila u privatnom vlasništu i pre 1990 godine? Ispod žita naravno, da javnost nezna...

Poslednja izmena:
Obrisan video. :(

- - - - - - - - - -

Ajde, gradite još koji most sramote. Na svaki način nas terorišete, iz svakog budžaka, i preko NS-a. :)

Što ne objavite javno kome ste sve prodali Srbiju , i koliko puta? :)

Evo sad cu da ga gradim, samo da mi se osuse radne gace.A Srbiju valjam upola cene kome stignem i ko da bilo sta.Svaki dan. I usput terorisem nemilosrdno pancevce sto ni most nemogu da poprave, a vidi mene, s'pilonom u rekordnom roku.Nego ugledaj se na mene i gradi, prodaj, terorisi kompleksase i zivot ce ti biti bajka.

Evo sad cu da ga gradim, samo da mi se osuse radne gace.A Srbiju valjam upola cene kome stignem i ko da bilo sta.Svaki dan. I usput terorisem nemilosrdno pancevce sto ni most nemogu da poprave, a vidi mene, s'pilonom u rekordnom roku.Nego ugledaj se na mene i gradi, prodaj, terorisi kompleksase i zivot ce ti biti bajka.
:ok::lol:

Da te ukratko upoznam sa situacijom u Pančevu.
Pančevci nesme ni da zinu, a kamoli da nešto odrade, nesme ni da pogledaju namrgođeno, jer se ovde još uvek, a zadnje vreme veoma žestoko sprovodi titoizam...

A titoizam dolazi iz BG-a.

Poslednja izmena:
Ne kaki, kao neznaš za koga rade i pod čijom su kontrolom. :)

prijatelju...takvi kao ti stvaraju nesporazume...
zbog vas nas beogradjane koji se podjednako muchimo,patimo i borimo za egzistenciju,
mrze kojekakvi buzdovani misleci da mi beremo pare po parkovima i da zhivimo do jaja...
jesi,ogradio si se,napisao si vlast,ali to ljudi previde...vrlo chesto...
a shto se njih tiche,to je Bata Stojkovic lepo rekao u filmu "Balkanski shpijun",citiram:
"Staljin vas je ubijao,ali vas nije ubijao dovoljno!" (kraj citata!)

:ok::lol:

Da te ukratko upoznam sa situacijom u Pančevu.
Pančevci nesme ni da zinu, a kamoli da nešto odrade, nesme ni da pogledaju namrgođeno, jer se ovde još uvek, a zadnje vreme veoma žestoko sprovodi titoizam...

A titoizam dolazi iz BG-a.

A u BG zurka 24h dnevno, besplatan smestaj, hrana, alkohol i droge, svi nasmejani, svi slobodni, lepi , pametni i svi vole da terorisu pancevce jer ih to cini boljim i srecnijim.

prijatelju...takvi kao ti stvaraju nesporazume...
zbog vas nas beogradjane koji se podjednako muchimo,patimo i borimo za egzistenciju,
mrze kojekakvi buzdovani misleci da mi beremo pare po parkovima i da zhivimo do jaja...
jesi,ogradio si se,napisao si vlast,ali to ljudi previde...vrlo chesto...
a shto se njih tiche,to je Bata Stojkovic lepo rekao u filmu "Balkanski shpijun",citiram:
"Staljin vas je ubijao,ali vas nije ubijao dovoljno!" (kraj citata!)
Ako je neko plitke pameti, i nerazume napisano, nisam ja tome kriv.

Kad pomenem Beograđane, u ovakvim slučajevima, podrazumeva se vlast, a ne Građani Beograda. :)

- - - - - - - - - -

A u BG zurka 24h dnevno, besplatan smestaj, hrana, alkohol i droge, svi nasmejani, svi slobodni, lepi , pametni i svi vole da terorisu pancevce jer ih to cini boljim i srecnijim.
Vidim, vide svi, sve podrigli od gojaznosti, ženske nabacile maske i šminke jednu preko druge, samo iz inata. :)

Imaju hotele za kerove, salone za pedikiranje džukaca i masažu...

Ebe se njima za gladne Pančevce.

Kad pomenes beogradjane onda pomenes beogradjane, a kad pomenes vlast u beogradu onda pomenes vlast u beogradu. Tako jednostavno ti je to lave.
Pazi ovo

Sta je ovo? Jeli bre pancevcu jedan?
Sam dokazuješ svoju ograničenost, i koliko ti titoisti isprali mozak. Izvini, ali ako nemožeš da shvatiš napisano, ja nemam nameru nikome da crtam. :)

Znam da se zezaš ovoga puta i da dobro razumeš šta sve znači napisano. :)

Da je taj konsternirani pancevac izvadio kratez ispred skupstine i zahtevao da se vidi sa gospodinom V. to bi imalo smisla i licilo bi na inteligentni potez. Ovako neki terorisani tamo u nekoj provinciji isprozivo provincijalnog namesnika,a ti se rasprdeo po krsti da su begradjani krivi.
:hahaha:

Sad češ još tvrditi da je Pančevo politički centar Srbije? :hahaha:

Ko je bio sve vlasnik Pivare u Pančevu u doba komunista? :per:

Ko je rasprodavao Crkveno bogatsvo iz Pravoslavnih Hramova sa Kosova po inostranstvu? :)

Back