Delija_momak
Početnik
- Poruka
- 14
Pozdrav posto nisam nasao temu o snu da otvorim jer me zanimaju neke stvari.
Pre svega zanima me koliko je zdravo da se spava kratko tipa 3-4 sati dnevno? Drugar jako dobar spava 4-5 sati prosecno i brinem se za njegovo zdravlje mada vec je navikao zbog faksa i drugih obaveza ne stize bas da spava nekad prodje noc pa i dve da ne spava pa onda opet samo 4-5 i odmoran kao da je spavao svaku noc, a ja spavam po 8+/- sati svaki dan i jako sam umoran
da li je zdravo spavati po 4-5 sati ako se ti osecas odmorno posle toga? Jer gde god sam nasao na netu clanke kazu da je san jako bitan. Da li bi moglo vremenom da se granica spusta sve do 2-3 sata dnevno jer meni je jako bitno svo vreme da iskoristim max i mnogo gubim na snu. Da li bi moglo da se ispraksira spavanje po dvadesetak minuta 3-4 puta na dan? I da to bude sve? Ako nesta zna vise o ovome bilo bi mi drago da podeli i sa ostalim. Hvala unapred.
Pre svega zanima me koliko je zdravo da se spava kratko tipa 3-4 sati dnevno? Drugar jako dobar spava 4-5 sati prosecno i brinem se za njegovo zdravlje mada vec je navikao zbog faksa i drugih obaveza ne stize bas da spava nekad prodje noc pa i dve da ne spava pa onda opet samo 4-5 i odmoran kao da je spavao svaku noc, a ja spavam po 8+/- sati svaki dan i jako sam umoran