evo i ovde da kopiram kako je prošao naš prvi dan u vrtiću...
drage moje mi se vratili iz vrtića,i malo sam sređivala utiske...znače evo kako je bilo...10 minuta pre 9 bili smo tamo,našli ormarić,dobio je znak brodić,jako lepo izgleda,tamo smo stavili stvari,obuli patofnice i vaspitačice su već čekale novajlije...pozdravile su ga i rekle sada pozdravi mamu,okrenule ga,i zatvorile vrata,još sam uspela da vidim da je krenuo prema drugoj deci,i istrčala sam,moram da prođem pored njihovog prozora kada izlazim,i nisam čula da plače,a drugu decu sam čula da urlaju...e kada sam se vratila,baš u tom momentu izlazi moja kuma iz susedne sobe,ona je vaspitačica najstarije grupe,i kaže jaoj kumo,ccc,čujem dete pravilo darmar

...ja gledam ništa neznam,tek sam došla...kaže da je čula u njenoj sobi kako moje dete plače,prepoznaje glas,zna ga od prvog dana,i kaže da je pobacao torbe vaspitačica i šolje za vodu,koje stoje na stolu

(meni to njegove vaspitačice nisu rekle

)...kada sam otvorila vrata on se grčevito drži za vrat jedne od vaspitačica i diriguje,ali nije plakao

...i onda su mi ispričale da je prvo pobegao,i jedna ga je jurila na hodniku

..,pa kada ga je uhvatila više nije hteo da je pusti,i samo ga je držala na rukama,a kada je htela da sedne sa njim odmah je počeo da diriguje da ustane,i da ga tako stojećki drži....e onda su se zamenili i druga vaspitačica ga je preuzela(ta koja ga je držala kada sam ja došla),tada je već hteo da uzme jednu igračku ali se vratio njoj u grčevit zagrljaj,i počeo da joj liže lice

..ponudili mu vodu,ali je izbio šolju iz ruke...rekla da mu sutra odnesem flašu sa vodom ili čaj njegov,koji prepoznaje,da bi mogao da pije,pošto je bio žedan,ali nije hteo da pije iz nepozante šolje...i tako se završilo za današnji dan..dobio je poklon na odlasku,i mogao je jednu igračku koju je držao u ruci da odnese kući,i sutra treba da vratimo..iz vrata vaspitačice zakačio se meni na vrat,i jedva sam mu i cipele obukla,nije hteo da me pusti...posle smo otišli da pogledamo ribice u akvarijumu na kraju hodnika,to mu se dopalo,i malo se opustio,i na kraju držeći me za ruku smo izašli iz vrtića do kola...: